USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку відкрили перший майданчик у стилі «Street WorkOut»

7 Квітня 2015 19:18
Спорт – запорука фізичного здоров’я нації. У Луцьку розпочинається масштабний проект – у міських дворах з метою пропаганди здорового способу життя, хочуть встановити майданчики в стилі «Street WorkOut» для заняття спортом. Перший такий показовий майданчик Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» відкрив у Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, на березі річки Стир, у центральному парку імені Лесі Українки.

Старший викладач інституту фізкультури та здоров’я СНУ імені Лесі Українки, майстер спорту з поліатлону, чемпіон світу з лижних гонок серед ветеранів, переможець етапу кубку світу з ролерного поліатлону Микола Білера на новий майданчик потрапив випадково.

«Біжу по дамбі і дивлюся містечко виросло. У наш час зазвичай руйнують все, а тут - побудували», - дивується чемпіон світу.
Ідея облаштувати такі майданчики належить засновнику Фонду «Новий Луцьк» Ігорю Петровичу Палиці, зазначає голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

«Створення такого майданчику - ініціатива Ігоря Петровича, адже він сам - поціновувач здорового способу життя і щодня знаходить час для спорту. Сьогодні наявність таких майданчиків - необхідність, вони популяризують здоровий спосіб життя, сприяють залученню дітей та молоді до занять спортом і створюють позитивний імідж міста. Місце для влаштування майданчика обрали саме це, оскільки тут щодня займається чимало лучан, серед яких і представники громадських організацій і школярі», - пояснив він.



Під час відкриття майданчику голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк повідомив, що Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» оголошує конкурс на встановлення 25 вуличних спортивних майданчиків для занять в стилі «Street Workout» прибудинкового формату у місті Луцьку. Для участі у конкурсі потрібно принести колективний лист-звернення від жителів будинку із підписами мешканців (близько 50). Конкурс триватиме до 1 червня 2015 року. За отриманням детальнішої інформації можна звернутись у приймальню Фонду.


«Особливо майданчики потрібні для молоді. Нехай трішки виходять з тих барів, повертаються до природи», - каже Ольга Табачук з громадської організації «Свіча».
Заступник голови правління ГО «Асоціації любителів фізичної культури та зимового плавання» Петро Леонтьєв розповів, що вже декілька років вони просять допомоги з облаштуванням подібного майданчика в різних державних установах. Для них ініціатива Ігоря Палиці була великим здивуванням та «подарунком долі».


За детальною інформацією щодо облаштування майданчиків можна звернутись у Фонд за номером телефону: 78-22-11, або переглянути деталі на сайті:www.novyy.lutsk.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
Косс Показати IP 7 Квітня 2015 17:09
Молодці! Спорт в масси, а то молодь пиво дудлить і сигарети пачить, а в кращому випадку - дома на дивані або за комп'ютером. А так позаймався - і зразу покупався. Красота! І роші за спортзали не треба платити.
Анатоль_ до Косс Показати IP 7 Квітня 2015 20:21
Ми б також хотіли погімнастикувати на такому майданчику, але здоровля в нас вже не те! Немає здоровля!
студент до Косс Показати IP 8 Квітня 2015 08:48
А ТУАЛЕТ ТАМ Є ЧИ В ЗООПАРК ХОДЯТЬ, НЕ УСІ Ж МОРЖІ.
липа до Косс Показати IP 8 Квітня 2015 09:52
И.Палица такое в Одессе увидел, наверняка. Там давным-давно нечто подобное строили и на пляжных спортивных площадках и во дворах. Это весьма положительный одесский опыт губернатора.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2015 17:41
а відео коли буде
Анатоль_ до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 00:14
Чиє? Наше відео на гімнастичному знарядді? Це ж сміх у мої роки
калян Показати IP 7 Квітня 2015 17:44
не допоможе це пропихнути товстенючка у мери, аж ніяк, та і папу вже з Одеси попросять, з дня на день...
Анонім до калян Показати IP 7 Квітня 2015 18:02
Пропихувати якраз будуть Романюка
Dfcz до калян Показати IP 7 Квітня 2015 22:38
Поставили два турніка і поклали 10 квадратів плитки і розказують про подвиг. То капець. Фонд геть вже омілів. Хочете тепер так купити виборців. А Романюк й так кожен день дбає про місто. Ремонтують дороги, двори, розширюють ДНЗ.
лучанка до Dfcz Показати IP 8 Квітня 2015 00:01
Романюк щось робить??нонсенс якийсь...ви хоч уявляєте скільки то коштує, оце обладнання і бруківка?? Я в центрі живу, із задоволенням буду ходити на майданчик займатись.
Анонім до Dfcz Показати IP 8 Квітня 2015 09:24
Дбає аж не просихає!
близнюк до Dfcz Показати IP 8 Квітня 2015 10:14
ну да, Романюк за свої дивіденти дороги, двори ремонтує, з ДНЗ там щось робе... файна аналогія :|
спортсмен Показати IP 7 Квітня 2015 17:46
Неплохая площадка для распития спиртных напитков... А по ночам и девок привозить, благо и станки для этого есть... И место к этому располагающее - вода рядом.
Ігнатій Лойола Показати IP 7 Квітня 2015 20:35
От клятий Палиця! Що творить гад!? Майданчики спортивні по Луцьку відкриває! Скотина така! Знову хоче простих волинян, сидячи в Одесі купувати! Не те що Гузь! Діяч від Бога, стільки корисного для Луцька зробив, що аж з Ковеля балатувався! Лучани, не будемо терпіти депутатського нахабства і свавілля! Крушіть і руйнуйте ті подачки Палиці! Смерть бандюкові! Не приймємо від нього жодних дарунків! П.С. Для тих, хто в танку - це був сарказм.
123 Показати IP 7 Квітня 2015 20:53
Круто! Ігорю Петровичу-респект і повага!
КР Показати IP 7 Квітня 2015 21:07
Товстенюк красавчег! Але не дивіться на людей з-під лоба, будьте простіше - і, глянь, люди до вас потягнуться)))
Ех Показати IP 7 Квітня 2015 21:09
О! Жиночки в хустках обгорнуті. Оце так свєто!
Володимир Показати IP 7 Квітня 2015 21:18
Якби і нам такий майданчик зробили в Володимирі-Волинському... В нас хлопці були б дуже вдячні. Люблять займатися тільки не має де. Особливо в війсьовому містечку. Побільше б таких майданчиків по містах!!!
Володимирський до Володимир Показати IP 8 Квітня 2015 13:39
Зверніться до свого депутата, хай хоч щось зробить
Жєлізякі в землю Показати IP 7 Квітня 2015 22:03
вкопати багато ума і дєнєг не надо (металобрухту на сході мегатонни), а ось спортзали безкоштовні для спортивних секцій зробити і державну підтримку у вєлікіх міра сєго кишка тонка, слабакі...
шелезяка до Жєлізякі в землю Показати IP 7 Квітня 2015 22:44
то радше до того, хто "вмію захищати"... чи навіть звернутися нема куди??
Анонім до Жєлізякі в землю Показати IP 8 Квітня 2015 09:37
А ти спитай в Романюка скільки Єремєєв не сплатив в міський бюджет за оренду землі нафтобази за 10!!!! років, і коли сплатить 2 мільйони за Порт Сіті!!!!!!!!!!!!!! І тоді будуть тобі безкоштовні спортзали, якщо звичайно Романюк за ті гроші черговий буратіно не збудує.
липа до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 15:12
Анансик, а почему бы тебе самому у Романюка об этом не спросить?
Вася Показати IP 7 Квітня 2015 22:42
Піару зробили більше, ніж турніків поставили. А цікаво вони отримали дозвільну документацію на встановлення об"єкту. Представники депутатської групи Новий Луцьк невтомлюються наголошувати на чесності і законослухняності. Та от правда насправді забувають про все. Так само буде як з сквером біля Мисливця на Лесі Українки. Осіпов завжди ж чесний, тільки забуває про своє минуле
Ігнатій Лойола до Вася Показати IP 7 Квітня 2015 22:54
Вася, ти або з виборчого штабу Голєвої, або справді - "вася". Вам же не вгодиш. То бляха "піару більше, ніж турників", то "документацію вам подавай". Радійте, що ще комусь на це болото не насрати! Бо як Гузь пішов в Київ, так його тут і бачили, а Палиця, який сидячи в Одесі взагалі не мав би сюди нічого вливати, ще пам'ятає про своє рідне місто. Як би не фонд "Новий Луцьк", то не було би в місті і біля шкіл стадіонів нормальний, а діти б і далі коліна об асфальт дерли.
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 23:03
Розумію що це реклама до виборів... але молодці! Часто бачу молодь яка там займаеться на стародавніх турніках, їм зробили гарний подарунок, ще й займатись біля річки на свіжому повітрі.. Такі майданчики треба робити, і зацікавлювати молодь, організувати чемпіонати області по Street WorkOut. Хоть і кажуть, і сам знаю що будується це все за наші гроші, але крадуть всі хто зараз при владі, але Палиця хоть щось виділяє для нас..
Анонім до Лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 23:17
Не розумію навіщо Товстенюку іти в мери, розгребати те болото. Він і так мільйонер давно, і до розпорядку роботи такої не звикне ніколи.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 09:41
А Вам подобається жити в болоті? Певно ні. От і йому не подобається!
Наблюдатель Показати IP 7 Квітня 2015 23:23
Нету размаха....Постно...Скучно...Бедно...Воруют у Палицы видать.
СБУ до Наблюдатель Показати IP 7 Квітня 2015 23:37
У вас на Континиуме воруют, у Палицы воров нет.
Анонім до Наблюдатель Показати IP 8 Квітня 2015 07:52
такі люди смішні та примітивні. Не думають, не рахують, не будуть, тільки обсирають тих, хто щось робить.
Анонім до Наблюдатель Показати IP 8 Квітня 2015 09:43
Зайди на сайт фонду, почитай скільки роблять добрих справ, а тоді поскучай.
Сергійович Показати IP 7 Квітня 2015 23:46
Оо чесне слово,бридко читати ті купи г*мна, які після себе лишають коментатори як і в цій статті, так і деякі особливі представники на самому майданчику. зробили добру справу, а таке враження шо вчинили тяжкий гріховний злочин...не можу зрозуміти в чому криється логіка цих людей...От мені особисто сподобався сам підхід до будівництва такого вуличного залу, людина (хлопчина такий молодий, непамятаю як звати, з фонду представлявся) постійно підїжджав на пляяж, постійно спілкувався і з молодшими і моїм поколінням (страші люди) запитував, розказував, радився, звичайною мовою, зрозумілими словами, без якогось зверхнього ставлення і я побачив і відчув в ньому шо у його організації дійсно добрі наміри (невдаючись у ті подробиці з керівниками і політикою) і вони хочуть їх реалізувати на благо простих людей... на пляж оздоровлюватися хочу шо майже не день, бачу як молодь потянулася на той майданчик, постіний рух, поле для розвитку якшо можна так сказати і відшукати в цьому якийсь кусок лайна це найпростіше шо може зробити людина, яка в своєму життя нічого не варта!! мені щиросердечно сподавався той нюанс шо ой хлопчина з фондув день відкриття із самісьнького ранку підїхав на пляж і разом з хлопцями шо там займалися опробовував ті турники, і ті пропозиції по самих конструкціях які озвучували (і я в тому числі) сприймалися абсолютно адекватно, більше того було обіцяно їх поправити і схильний думати шо так і буде, незатруднився і показав як на деяких тренажерах виконувати вправи.. я до того шо треба буде простіше до людей, і ті добрі наміри якось відчуваються.... а сидіти в квартирі, біля телевізора, видруковувати стоси повідомлень з явною необгрунтованою агресією це риса притаманна слабим на голову людям! Слава Україні!
На до Сергійович Показати IP 8 Квітня 2015 16:46
Справа в тім, що їм усім слабо по духу робити добро так, щоб про це ніхто незнав, ось де справжня добродійність...
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 07:55
Спасибі! Міська пляжна зона давно потребує іншого погляду, інших рішень. Надіюсь такий майданчик там буде не один, ( пляж то трохи розтянутий по відстані) , і місце відпочинку буде гарним...
липа до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 09:45
на некоторых пляжах америки такие спортгородки тянутся километрами!
Анонім до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 14:51
... анансик)))
липа Показати IP 8 Квітня 2015 09:48
Такие нужно ставить в каждом жилом дворе, а не только возле школ и перекладины делать величиной не с газопроводную трубу, а нормальную, под обычную, юношескую ладонь.
Анонім до липа Показати IP 8 Квітня 2015 09:56
Починай ставити!!!
липа до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 14:50
когда увижу, что у тебя вместо языка заработает лопата)))
Анонім до липа Показати IP 8 Квітня 2015 15:15
Це ти про себе?
Морж Показати IP 8 Квітня 2015 10:03
А в секті Табачучки так нічо є жіночки - треба зайнятись.
Олександр Показати IP 8 Квітня 2015 10:19
Спасибі Ігору Петровичу та фонду за ті добрі справи які ви робите для міста, і для його мешканців, незважаючи ні на що.
669 Показати IP 8 Квітня 2015 12:49
Дуже дякую Фонду Ігоря Палиці, за майданчик щеб на 33 кварталі зробили такій ще більше радий був би))Фонд Ігоря Палиці напевно єдиний, хто хоч трохи думає про людей навіть в такий тяжкий час.))
ББС Показати IP 8 Квітня 2015 16:03
Фуууу... і тут срач розвели..
По Показати IP 8 Квітня 2015 16:47
оцінці коментів одразу видно куди котиться країна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus