USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розіграли Кубок Михалика

26 Грудня 2013 10:08
У Луцькому національному технічному університеті втретє відбувся турнір з футзалу на призи відомого українського футболіста, волинянина Тараса Михалика.

Цьогоріч у двотижневих змаганнях брали участь 16 команд. До фіналу дійшли найсильніші. Головний суддя Анатолій Хомич зазначає, що рівень змагань з кожним роком покращується.

«Перші два турніри мали трошки слабший рівень, бо не було навіть у фіналі такої боротьби. Були рахунки з двозначними числами, – розповідає суддя. – А зараз неозброєним оком видно, яка була напруга. Вийшли достойні дві команди».

У фіналі третього кубку Михалика зустрічалися команди «Міленіум» та «START». Незважаючи на аматорський статус змагань, матч хлопці зіграли на повну. Вже на 2-й хвилині «Міленіум» відкрив рахунок потужним ударом з далекої дистанції, а через сім хвилин рахунок подвоївся — 2:0.

У другому таймі «START» пішов у ва-банк, задіюючи воротаря у полі. Та цей ризик був виправданий фінальним рахунком. Спершу команди обмінялися забитими м’ячами — 3:1. Та за три останні хвилини основного часу «START» зумів відновити паритет у матчі — 3:3 — і перенести визначення переможця в серії післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї більше пощастило «старцівцям». Переможний пенальті реалізував воротар Богдан Матюк. Хлопець розповідає, що гра була гідна статусу фінальної і його команді було непросто переграти суперника.

Після гри головний суддя змагань нагородив фіналістів медалями, кубком та грошовими преміями.

На жаль, цьогоріч сам ініціатор турніру Тарас Михалик не зміг приїхати на змагання. Хоча попередні роки завжди дивився ігри студентів.

У Луцькому НТУ Михалика вважають за рідного, адже рік тому він у цьому виші отримав ступінь магістра. Зараз футболіст грає за московський «Локомотив» і виховує маленького сина.

Зі слів головного судді змагань, наступного року планується залучити ще більше команд. Також Анатолій Вікторович зазначає, що у 2014-му турнір може охопити студентів не тільки ЛНТУ, а й цілого міста.

Довідка ВН:

Тарас Михалик — український футболіст родом з Волині, захисник московського «Локомотива» та збірної України. Дворазовий чемпіон України, дворазовий володар Кубка України та Суперкубка України, фіналіст молодіжного чемпіонату Європи 2006 року. Грає на позиції опорного півзахисника або центрального захисника.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus