USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував 25-ий Чемпіонат світу з пауерліфтингу

14 Травня 2015 18:29
25-ий Ювілейний Чемпіонат світу з пауерліфтингу, жиму штанги лежачи та станової тяги відкрився сьогодні у Луцьку. Варто зазначити, що цьогоріч у змаганнях беруть участь спортсмени з 16 країн світу.

Так, до Луцька приїхали учасники з Білорусі, Росії, Польщі, Німеччини, Італії, Угорщини, Словаччини, Грузії, Молдови, Азербайджану, Вірменії, Румунії, Франції, Ірану та з інших країн.

Президент офіційного представництва в Україні Всесвітнього альянсу пауерліфтингу Вадим Коцага зазначає, що такі змагання є необхідними, оскільки спонукають молодь до систематичних занять спортом, а також дають спорсменам можливість розвиватися та прагнути до кращих результатів, дозволяють виявляти найсильніших атлетів світу.

У Луцьку змагання триватимуть до 17 травня та відбуваються за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Генеральним спонсором 25-го Ювілейного Чемпіонату світу став Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Цей чемпіонат є найбільшим святом спорту (звісно після Олімпійских ігор). Не щодня і не щомісяця, та й не щороку у Луцьку відбуваються такі спортивні заходи. Дякую Фонду за фінансову допомогу. Усім бажаю гарного перегляду, а учасникам змагань - перемог та високих результатів», - зауважив Вадим Коцага.

«Від імені засновника Фонду «Новий Луцьк», Ігоря Палиці, радий вітати учасників та гостей турніру. Хочу висловити подяку організаторам змагань за те, що беруть на себе відповідальність за проведення таких масштабних чемпіонатів, учасникам змагань - що займаються спортом, знаходять на це сили та час. Я сам люблю спорт, тому знаю, що це - важка праця, яка потребує часу, характеру та великої сили волі. Глядачам та вболівальникам бажаю спортивного настрою та сподіваюся, що перебування у нашому місті залишить у них найприємніші враження», - прокоментував голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.


«Такий чемпіонат у Луцьку відбувається вдруге. Цього року рівень організаційної роботи - значно вищий. Варто зазначити, що минулого року до нас приїхали учасники тільки з 6 країн, а вже цього року є представники з 16-ти країн світу. Такі змагання дають розуміння того, що спортсмени, з якими працюєш та яких вчиш, дійсно комусь потрібні», - сказав директор Волинської обласної ШВСМ Андрій Авраменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
СКАТ Показати IP 14 Травня 2015 20:03
ЗНОВУ ПИАР
дьодік до СКАТ Показати IP 14 Травня 2015 20:43
Так, PR. І що в цьому поганого?
Анонім до СКАТ Показати IP 14 Травня 2015 20:43
Ти не СКАТ, ти СКОТ.
добряк Показати IP 14 Травня 2015 21:00
з таким спортом яйця будуть до підлоги
х\як до добряк Показати IP 14 Травня 2015 21:13
З "таким спортом" при навантаженнях чоловічий організм виробляє багато тестостерону і тестикули працюють ого-го-го. Перевірено.
sheriff Показати IP 14 Травня 2015 21:04
а чо товстенюк не рипає штангу?
Варто задуматися всі Показати IP 14 Травня 2015 22:13
Був бачив, супер мати нагоду подивитися такого рівня змагання! Але знітило одне, якого біса Курилюк прибився до фонду і вештається останнім часом з Товстенюком?? Це не той тіп з пісочниці вол ригів, який від сколадних питань намагається завжди умити руки, а де халява то він перший в черзі? якшо Товстенюк буду намагатися просунути його в м/р через свій фонд на мою підтримку ви можете не розраховувати! Як людина, в якої в голові процесор на 16біт з 90-х років шось зможе зробити в 2016-2020рр??? не кажучи про інші нюанси його сумнівного досьє! надіявся до останнього шо фонд сформує команду молодих, перспективних, думаючих, впевнених в собі, з велеким бажанням працювати і шось змінювати в роботі м/р, комунальних підприємств і ін. людей, але напевно помилявся... не буває так... так і погрузнемо в лайні черговий раз з купою "депутатіків", частина з яких не вміє/не хоче читати, думати, вирішувати проблемні питання, залучати інвестиції і т.д. кароч висновок один, якби я не любив своє місто і Україну, але терпіння колись закінчується і шоб не марнувати своє життя на боротьбу з тінями, кину все і поїду за кордон, де хоч отримаю належну освіту і зможу себе реалізувати! в мене все, готовий до критики аж вже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus