USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - свято футболу за участю ветеранів спорту. ПРОГРАМА

11 Листопада 2015 21:52
Футбольне дійство, у рамках якого відбудеться товариський матч ветеранів ФК «Волинь» та ФК «Карпати» за участю легенд західноукраїнського футболу, а також матч «молодіжок» «Волині» та брестського «Динамо», відбудеться на оновленому «Авангарді».

Футбольний клуб «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» запрошують лучан та гостей міста на Свято футболу, яке відбудеться у четвер, 12 листопада, на стадіоні «Авангард», - йдеться у повідомлені прес-служби ФК «Волинь».

Програма заходу розпочнеться з урочистого підписання Меморандуму про співпрацю між Дитячо-юнацькою футбольною школою ФК «Волинь» та Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

О 12:00 у конференц-залі стадіону «Авангард» голова правління фонду Олександр Товстенюк, президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний та директор ДЮФШ «Волинь» Андрій Коротаєв зустрінуться із двадцятьма кращими вихованцями школи, вручать їм сертифікати на отримання стипендії від Фонду «Новий Луцьк», а також скріплять своїми підписами Меморандум.
О 13.30 на поле головної спортивної арени області вийдуть вихованці дитячих шкіл «Волині» та брестського «Динамо», які зіграють товариський матч. Партнерські відносини Луцька та Бреста сягають корінням ще у радянську історію, а у четвер глядачі матимуть змогу перевірити, чия школа розвитку футболу сильніша на цей момент. На поле «Авангарду» вийдуть вихованці з групи U-14.

О 15.00 на «Авангарді» розпочнеться урок дитячого футболу, який разом із тренерами ДЮФШ «Волинь» проведуть й футболісти «Волині» - Флорентін Матей, Івіца Жуніч, Сергій Політило, Міха Горопевшек.

А вже о 16.00 відбудеться товариський матч ветеранів ФК «Волинь» та ФК «Карпати» за участю легенд західноукраїнського футболу.

У складі «Волині» вболівальники зможуть побачити гру і представників «золотого» складу 1989 року, і футболістів, які кували перемоги у 1990-2000-х роках. На поле «Аванграду» вийдуть Віталій Кварцяний, Іван Польний, Володимир Дикий, Володимир Гащин, Володимир Гапон, Ярослав Комзюк, Сергій Чабан, Олег Федюков та інші. «Карпати» привезуть у своєму складі двох володарів Кубка СРСР 1969 року Геннадія Ліхачова та Ігоря Кульчицького. Гратиме легендарний нападник Степан Юрчишин, який зіграв 4 матчі за збірну СРСР, рекордсмен першої союзної ліги (42 голи за сезон). Будуть й інші добре відомі луцькому вболівальнику виконавці, які встигли пограти і за «Волинь», і за «Карпати»: Любомир Вовчук, Василь Леськів, Михайло Луцишин. Виступатимуть й Андрій Покладок - один із найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України (62 голи), і Богдан Стронціцький, дворазовий фіналіст Кубку України.

Як повідомляло видання раніше, біля оновленого стадіону «Авангард» розпочали будівництво першого у Луцьку спортивного центру з повним спектром фітнес-послуг як для дорослих, так і для маленьких клієнтів. До послуг гостей - повноформатна аквазона з трьома басейнами, тренажерний зал з професійним обладнанням, банний лаунж та перша у місті дитяча фітнес-академія тощо. Варто відзначити те, що новітній фітнес-клуб – це не бізнес-проект, а, перш за все, соціальна ініціатива, адже він є зеленим світлом для розвитку інфраструктури міста, залучення інвестицій, створення нових робочих місць.

До слова, оновлений за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» стадіон «Авангард» уже прийняв один важливий старт – Командний чемпіонат України серед юніорів, під час якого мешканка Броварів, бронзова призерка Чемпіонату світу в Колумбії 2012 року серед юніорів Аліна Шух встановила новий рекорд України та неофіційний світовий рекорд.

А нещодавно стало відомо, що стадіон прийматиме міжнародний турнір з легкої атлетики - міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних відбудеться у Луцьку у квітні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Чурило Показати IP 11 Листопада 2015 23:51
Зараз всі будуть трубити, піар, перед виборами. Я говорю так: хай всі зроблять для Луцька стільки скільки зробив Палиця, а тоді говорить про піар...
Степан Показати IP 12 Листопада 2015 03:09
Шкода, що в робочий час гра
до Тараса Показати IP 12 Листопада 2015 08:21
Підтримую.Люди діло роблять.В мери Лондона 70% виборців голосують ,,за" якщо кандидат підтримує футбол.Не даймо вмерти волинському футболу!
футбол Показати IP 12 Листопада 2015 08:23
Єдина розвага для мужчин Луцька і ту хочуть відібрати карабаси.Хай самі бухають в тому підвалі.А ми за здоровий спосіб життя!
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 08:48
Класно придумали, обовязково піду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus