USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку визначили найкращих гравців в фризбі

8 Листопада 2016 22:10
У Луцьку завершився сьомий Міжнародний турнір з алтимат фризбі «Кубок Любарта 2016».

У турнірі змагались більше 100 спортсменів, що є гравцями 6 жіночих та 8 чоловічих команд з Києва, Львова, Івано-Франківська, Полтави, Харкова, Одеси, Рівного, Бресту, Гродно та Лодзя. Приємно вразив організаторів рівень гри, який значно виріс за останні роки.

Що ж до фіналістів, то у чоловічому дивізіоні велась запекла боротьба між київською командою Rainbow та командою MadCaps з Івано-Франківська, яка вперше за роки свого існування дійшла до фіналу, та все ж з рахунком 13:10 золото вибороли кияни. Третє місце посіла команда зі Львова Wild West.

У жіночому дивізіоні фінал видався надзвичайно видовищним завдяки командам Gamble з Києва та Phoenix з Бреста, Білорусь. Гравці змусили глядачів понервуватись, адже як тільки одна команда починала лідирувати, інша відразу наздоганяла в рахунку, і така інтрига зберігалась до останнього поінту, та переможний гол занесли білоруски, здобувши перше місце з рахунком 10:9. Третє місце в жіночому дивізіоні виборола команда Дикі Кралі, Київ.

Особливістю спорту алтимат фризбі є наявність духу гри, що передбачає взаємоповагу та чесну гру, за яку відповідають самі ж гравці. Особливою заслугою вважається отримати цю нагороду і команди самі обирають, хто з учасників найбільше її вартий. Так ось, серед чоловіків її присудили луцькій команді Buffalo, а серед жінок - білорускам з команди Phoenix.

Ще одна цікава нагорода в алтимат турнірах - це MVP (Most Valuable Player) - найцінніший гравець, що був найкориснішим в іграх і зробив найбільше для своєї команди. В чоловічому дивізіоні це гравець Тарас Кузик (MadCaps, Івано-Франківськ), а у жіночому - Анна Слєнзак (Gamble, Київ).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus