USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагалися «майстри» бойових мистецтв

5 Листопада 2016 11:45
Днями ОДЮСШ “Колос” стала ареною боротьби для учасників VІІ всеукраїнського дитячо-юнацького турніру з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв».

Цей турнір відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці Тільки разом”. Змагання є традиційними та проводяться Волинським обласним спортивним клубом “Магістр” на теренах краю вже всьоме, - інформують у прес-службі Фонду.

Обмінятися бійцівським досвідом та помірятися силою духу до Луцька приїхали близько 200 спортсменів віком від 8 до 13 років із Вінницької, Чернівецької та Житомирської областей.

Спортивну честь Волині на цьому турнірі відстоювали: клуб східних єдиноборств імені Сергія Трикоза «Бушідо», Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ», Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», спортивний клуб козацького двобою «Герць», спортивний клуб змішаних єдиноборств ММА “Воїн” та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».

Такі змагання мають дві особливості. По-перше, відбуваються на високому технічному рівні саме серед наймолодших вікових категорій спортсменів, по-друге – поєдки відбуваються за круговою системою.

У наполегливому бажанні з’ясувати, хто сильніший, одночасно сходилися представники різноманітних шкіл рукопашного бою та інших єдиноборств з різностильовою підготовкою. Присутні зацікавлено спостерігали за видовищними та високотехнічними поєдинками.

Згідно з результатами безкомпромісних двобоїв серед волинян переможцями у своїх віко-вагових категоріях стали: Ярмолюк Даниїл, 8-9 років, до 25 кг (ВОСК “Магістр”); Літот В’ячеслав, 8-9 років, до 35 кг (ВРФРБ “РУБІЖ”); Захарчук Станіслав, 8-9 років, до 45 кг (ВРКРБ “Інсайт”); Іовенко Владислав, 10-11 років, до 40 кг (ВОСК “Магістр”); Гуль Владислав, 10-11 років, до 45 кг (ВОСК “Магістр”); Солонінка Михайло, 12-13 років, до 35 кг (ВОСК “Магістр”); Пасич Іван, 12-13 років, до 45 кг (СК “Воїн”) та Савонік Руслан, 12-13 років, до 50 кг (ВРКРБ “Інсайт”).

У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: третє місце виборов ВРКРБ “Інсайт”, другу сходинку п’єдесталу посів ВОСК “Магістр”, а переможцем турніру стала збірна Вінницької області.

Саме такі заходи за участю наймолодших прививають їм любов до занять фізичною культурою і спортом, самовдосконалюють їх та дисциплінують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus