USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцьких спортшколах розпивають горілку

4 Лютого 2014 16:44
У луцькій спортшколі, де діти мають займатися вихованням фізичного здоров’я, розпивають алкогольні напої. Депутат міськради каже, що бачив це на власні очі.

Щодо діяльності міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» дискутували сьогодні, 4-го лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Клуб «Шкіряний м’яч» знаходиться в Луцьку на вулиці Конякіна, 35. Я там був, немає жодного натяку, що там є спортзали. Перед обідом зайшов в один кабінет, а там їдять і горілку п’ють. Зайшов в іншу кімнату, й там працівники ЖКП роблять те ж, і не соромляться розпивати спиртні», - обурився депутат міськради Артур Василевський. Та додав, що побував у трьох спортзакладах, якими опікується міський центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», але в жодному занять не відбувалося, хоча їздив туди згідно з графіком занять.

Перший заступники міського голови Святослав Кравчук сказав, що у споруді на Конякіна, 35 дійсно є приміщення ЖКП: «Є ремонтні кімнати для жеківців, то вони п’ють, але то не значить, що там так завжди».

Артура Василевського занепокоїло й те, що ці приміщення здають в оренду по одній гривні на рік, а він знає факти, коли в таких спортшколах з дітей беруть гроші: «Якщо це громадські організації, то чим вони там займаються!?».

Член профільної комісії із заступником Луцького міського голови Тарасом Яковлевим домовилися провести спільну перевірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus