USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

«Волинь» поступилася ФК «Львів» 0:4

8 Вересня 2018 22:51
Сьогодні, на стадіоні «Авангард», ФК «Волинь» зазнала поразки з рахунком 0:4 у протистоянні з ФК «Львів».

Про це повідомляється на сайті ФК «Волині».

Ще вдень команди програли усі чотири зустрічі в рамках ДЮФЛ, а увечері прикро поступилася і основна команда.

Тренерський штаб чи не вперше у сезоні спробував зіграти у чотири захисники та з більш насиченою центральною віссю. Утім, в першому таймі за фактично рівної гри львів’янам вдалося забити швидкий гол – Бруно Дуарте замкнув простріл зі штрафного з правого флангу та переправив «кулястого» у ближній кут воріт Віталія Неділька – 0:1.

Волиняни не відсиджувались у захисті та намагалися атакувати у відповідь, однак ударам не вистачало точності, як і вирішальним передачам на атакувальних гравців. А вже на 19-й хвилині ми могли пропускати вдруге – Віталій Неділько «завалив» у власній карній зоні гравця гостей, однак героїчно виправив свою помилку, відбивши пенальті від Сергія Вороніна. Зрівняти рахунок у волинян могли Міха Горопевшек та Ігор Карпенко, які після флангових подач вигравали верхові дуелі у захисників «Львова» та пробивали по воротах головою – їх удари трохи розходилися з площиною воріт. А от львів’яни черговий стандарт використали: після навісу з кутового прапорця на лівому фланзі влучний удар головою вдався Жонатану – 0:2. З таким рахунком команди і пішли на перерву гри.

У «антракті» Андрій Тлумак зробив декілька замін, а забити вдалося знову гостям: після прострілу з правого флангу другим голом в матчі відзначився Бруно Дуарте. Волиняни не відмовляли у бажанні йти вперед і забивати, однак м’яч просто вислизав із ніг «Хрестоносців» – це був дійсно не їх день. Під завершення поєдинку уже Олександр Воробей пропустив ще один гол після «дуелі» з Вадимом Янчаком. 0:4 – прикра поразка на свято міста Луцька, яка, утім, має лише по-спортивному розізлити хлопців перед наступною грою чемпіонату України із «Балканами».

«Волинь» - ФК «Львів»

0:4 (Бруно Дуарте, 7, 51, Жонатан, 33, Янчак, 87)

«Волинь»: Неділько (Воробей, 46) – Сімінін, Болденков, Горопевшек, Цюпа (Кравченко, 71) – Курко, Герасимюк (Петько, 46), Неплях (Зінкевич, 80) – Кожанов (Коробка, 66), Карпенко (Хагназарі, 46), Яковлєв (Козьбан, 66).

ФК «Львів»: Бандура (Сарнавський, 46) – Голіков (Мартан, 74), Адамюк, Білий, Воронін (Путраш, 46) – Каленчук (Петров, 46) – Тейлор (Западня, 60, Янчак, 82), Жонатан, Сабіно, Аугусто (Волошинович, 76) – Бруно (Жуліо Сезар, 78)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любі свині Показати IP 8 Вересня 2018 23:18
Все. Футбол кончився. Бабло почалось. Думав почати ходити на стадіон. Тепер - хрін з редькою.
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2018 08:16
Все стає на свої місця !
!! Показати IP 10 Вересня 2018 11:25
Почали здавати матчі.. Ган*они

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus