USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії продаж пива на стадіонах покращить футбол

26 Березня 2014 15:33
Виконавчий директор Російської футбольної Прем'єр-ліги Сергій Чебан переконаний, що зміни в законодавстві, які дозволять продаж пива на стадіонах, будуть використані для покращення російського футболу.

Про це чиновник розповів на прес-конференції, повідомляє Еспресо. TV з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

"Прийняття поправок дозволить нам отримати додаткові кошти, які можна буде спрямувати і на роботу з уболівальниками. Адже існує практика культурного вживання пива. Ми дозріли до того, щоб, якщо поправки будуть прийняті, використати їх для поліпшення російського футболу і підвищення рівня культури серед вболівальників", - сказав Чебан.

Росалкогольрегулювання в січні 2014-го підготувало необхідні поправки до законодавства, за якими роздрібний продаж пива може здійснюватися на території спортивних об'єктів у буфетах чи кафе.

Раніше повідомлялося, Президент Росії Володимир Путін підписав указ про відродження норм фізичної підготовки в Росії. Вирішено зберегти стару назву - "Готовий до праці і оборони!".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus