USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У спеціалізованій школі Волині відкрили новий спортзал

20 Грудня 2016 09:53
У Заболотівській спеціалізованій школі-інтернаті, якою опікується СБУ, відбулося відкриття нового спортзалу для діток. Навчальний заклад функціонує більше ніж 50 років, у ньому навчається понад 100 дітей. За часи свого існування інтернат ніколи не мав власного спортивного залу, а враховуючи те, що тут навчаються дітки з особливими потребами, то він був вкрай необхідний.

Про це повідомили у прес-службі Управління СБУ у Волинській області.

У 2011 році Управління СБ України у Волинській області ініціювало організувати благодійний аукціон «Серце віддаю дітям», під час якого вдалося зібрати понад 140 тисяч гривень, що стало початком масштабного будівництва, яке закінчилося у цьому році.

Окрім представників влади, духовенства, на урочистості також завітали старший тренер збірної команди України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Юрій Тимофєєв та параолімпійська збірна України з футболу. А також збірна команда у складі гравців ветеранського футбольного клубу "АБОРИГЕН" (Луцьк) разом із багаторічним голкіпером та діючим тренером воротарів ФК «Волинь» - майстром спорту України з футболу Сергієм Чабаном. Футбольні команди зіграли товариський матч між собою, а потім і з учнями школи, від чого діти були в захопленні.

З нагоди святкової події працівники Управління подарували вихованцям школи комплекти спортивної форми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus