USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи поставлять крапку волинські депутати у чварах навколо інтернату

16 Січня 2015 11:04
Депутати обласної ради прийняли рішення про те, кого рекомендувати сесії до призначення на посаду директора Головненської школи-інтернату.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії з питань освіти обласної ради сьогодні, 16 січня.

Нагадаємо, більше півтора року в області тривають суперечки про те, хто має очолити згаданий заклад. Вже два випуски атестати дітям змушені підписувати виконувачі обов’язків, що суперечить чинному законодавству. А все тому, що за місце директора там триває справжнісінька війна - кожного з кандидатів обливають брудом, а депутати ніяк не можуть розрубати цей «гордіїв вузол».

Нагадаємо, призначити директора Головненської школи-інтернату в обласній раді вже не можуть з 2013 року.

На кожне засідання комісії, де депутати розглядали згадане кадрове питання, щоразу приходили представники колективу і вимагали призначити то одну людину, то іншу.

Зауважимо, скандал розпочався у 2013 році, коли з попереднім директором Олександром Гегерою не захотіли продовжити контракт.

Згодом під час засідання однієї з комісій облради з’явилося повідомлення, що директор застосовував фізичну силу щодо учнів. В цій справі свого часу мала розбиратися прокуратура, а колектив підтримував Валентину Микитюк.

Сам же Олександр Гегера переконував, що нікого не бив, усе це інсценування і наклепи, а за Валентину Микитюк просять її родичі. А саму Валентину Микитюк називали людиною, яку лобіювали на посаду регіонали.

Згодом на кадровій арені з’явилися нові кандидати: Наталія Сушик (кандидатура, яку підтримує управління освіти) та Леся Хомук (на основі колективного звернення 14 працівників школи).

У вересні 2014 року, після обговорення кандидатур, жодна із них не отримала підтримки більшості членів комісії, і сесія крапки в цьому питанні не поставила.

Однак сьогодні члени профільної комісії таки визначилися: вони сімома голосами «за» підтримали кандидатуру Наталії Сушик на посаду директора Головненської школи-інтернат. Остаточне рішення депутати мають прийняти під час сесії, тоді ж і стане зрозуміло, чи поставлять крапку в цій історії депутати. Заключити контракт з Наталією Сушик пропонують на рік, аби «дати їй себе проявити, а далі – час покаже».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мама-троль Показати IP 16 Січня 2015 11:16
Агов! Тролики швиденько йдiть їсти!!!!
Петро Показати IP 17 Січня 2015 18:25
То щось не зрозуміло бив діток о.п.гегера чи його облили брудом? ЧОму волинські новини не ллють світла на цю історію?
Анонім до Петро Показати IP 18 Січня 2015 11:02
не бив. облили брудом.
Ігор Торба Показати IP 18 Січня 2015 16:12
Саша Гігера- це проект афериста , злодюги Володі Латковського, регіонала. Постійні незаконні афери з гуманітаркою, виж в дітей забираїте останні крохи. На що ви надіялись що все пройде без наказаним, ні!!!! Радує одне Гігери вигнали а Латковський- пенсіонер то вже нікому не потрібен. Ви тварі за все відповідати будете перед судом та громадою.
петро до. ігораторби Показати IP 18 Січня 2015 19:48
Це ж ніхто не довів..... .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus