USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Волині» повідомили, коли повернеться Кварцяний

2 Квітня 2014 22:29
Клубна прес-служба «Волині» інформує вболівальників про одужання президента та головного тренера клубу Віталія Кварцяного. Як відомо, наставник лучан нині перебуває на лікарняному після важкої операції на серці.

Чи правдива інформація про повернення Віталія Кварцяного на тренерський місток?

Головний тренер «Волині» його і не залишав. Він постійно консультує свого асистента Володимира Дикого щодо тренувального процесу і безпосередньо офіційних матчів. Йдеться про склад команди, тактику на гру, слабкі та сильні сторони суперника і так далі. Володимир Дикий довго грав і багато забивав під керівництвом Кварцяного, він знає його вимоги та методику. Крім того, Володимир Петрович багато працював у тренерському штабі «Волині», має досвід, вміє реалізовувати задумане на тренуваннях і, відповідно, має право на тренерську імпровізацію.

Під час матчів команди Віталій Кварцяний також, як кажуть, весь у грі, адже дивиться поєдинки за допомогою телебачення і телефоном вносить корективи. Тому говорити, що Кварцяний не з командою не зовсім коректно. Просто його діагноз не дозволяє зараз приймати активну участь у тренуваннях, а решту питань життєдіяльності команди і клубу Віталій Володимирович вирішує у штатному режимі.

Як президент та головний тренер клубу, він координує та організовує роботу основного складу, дублю, команди U-19, дитячої школи «Волині». Спортивний департамент клубу надає йому усю інформацію про життєдіяльність «Волині», Віталій Кварцяний постійно спілкується з генеральним директором клубу Євгенією Жуховицькою і відзначає, що функціонування клубу і організаційні питання здійснюються під її безпосереднім керівництвом. Контактує президент ФК «Волинь» і з тренерами та працівниками клубу. Віталій Володимирович працює і методично: формує пропозицію клубу стосовно формату змагань у наступному сезоні, визначається з контрактами футболістів. Він постійно у роботі, розуміючи, що у нинішній складний час головне завдання – зберегти клуб, його статус і перспективу.

Окрема увага й Федерації футболу Волині - вона активізувала свою діяльність останнім часом. Проведено Кубок Федерації, а також перший за багато років представницький обласний дитячий турнір, у якому змагалися 16 команд з усієї Волині; ведеться підготовка до старту чемпіонату області. Кварцяний на постійному зв`язку з керівництвом федерації.

Який діагноз у Віталія Володимировича?

Він серйозний – ішемічна хвороба серця. Без оперативного втручання, яке провели 12 березня, не можна було обійтися. Це була складна шестигодинна операція. Не секрет, що ішемічна хвороба – діагноз із не найлегших, тому реабілітаційний період головного тренера «Волині» триває.

Чи важко тренеру без футболу?

Всі знають характер Віталія Кварцяного. Через три дні після операції він вже дивився по телевізору матч проти «Карпат» і давав настанови Володимиру Дикому і футболістам. Усі розуміють, як хочеться тренеру повернутися до гри і до своїх футболістів. За гравцями у ці дні він нудьгує набагато більше, ніж під час відпустки. Футболісти також чекають на повернення головного тренера і, своєю чергою, відповідально відносяться до роботи саме в такий момент.

Як триває реабілітація?

Наразі лікарі ще забороняють Віталію Володимировичу повертатися до активної роботи. Зараз головний тренер «Волині» проходить курс необхідних процедур в кардіохірургії і виконує усі настанови лікарів. Медики сподіваються, що так і буде, бо коли наш тренер потрапляв у лікарню з мікроінсультом та мікроінфарктом, то він не закінчував повний курс лікування і втікав до команди, до футболу.

Нині ж Кварцяний сумлінно виконує настанови медиків, аби повернутися до футболу, до роботи якнайшвидше. Принагідно тренер дякує усім українським вболівальникам за щирі побажання одужання та здоров`я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus