USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У футбол в Луцьку грали 100-кілограмові спортсмени. ФОТО

15 Квітня 2013 14:29
У Луцьку вперше змагалися футболісти-важковаговики. Чемпіонами першого в Україні турніру з фут-залу «3 XL Cup» серед гравців вагою 100 кілограмів та більше стала команда «Аборигени» з Луцька.

В неділю 14-ого квітня завершився футбольний турнір «3 XL Cup», який тривав впродовж двох днів в комплексі «Арена спорт».

За словами віце-президента Асоціації міні-футболу Волині Дениса Чернухи, перед початком турніру всіх учасників команд зважували та обирали п’ятірку найважчих гравців, які й стали основним складом кожної з команд.

Загальний «ваговий» результат команд-учасників показав, що найлегша команда «Майдан» заважила в сукупності 523 кілограми 200 грамів, найважчою виявилась команда «Зубри» - 563 кілограми 900 грамів.

Найважчій команді вручили ексклюзивну нагороду – медаль у формі великої гирі, яку виготовили за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Найважчому гравцю турніру - Павлу Блажаєву з команди «Саломани» вагою 136 кілограмів - організатори підготували спеціальний подарунок, власне, що це вони залишили в секреті.

За підсумками матчів двох днів першість отримала команда «Абориген», друге та третє дісталися відповідно командам «Пакко» та «Зубри».

За третє місце збірну Луцька, Ківерець та Гіркої Полонки «Зубри» нагородили оригінальними медалями у формі гир та вручили трилітрову банку пива.

За друге місце команда колективу «Пакко», окрім нагород та подарунків від спонсорів, отримала 30-тилітрову бочку пива.

«Більшого бажання вибороти перемогу в турнірі, як у команди «Аборигени», не було ні в кого, - зазначив віце-президент АМФВ Денис Чернуха, - бо частіше, як Василь Гетьман (капітан команди - редакція), до організаторів не телефонував ніхто».

«Перед тим, як ми вручимо кубок переможцям, я б хотів зазначити, що це - другий трофей команди «Абориген» у цьому сезоні – нещодавно вони виграли чемпіонат серед ветеранів «45+», - додав президент АМФВ Сергій Голоскоков.

Капітан команди «Аборигени» Василь Гетьман розповів, що попри солідну вагу, бігати по полю було не важко, важко було змагатись. «Команда - на ходу, ми зібрали кращих «центнерщиків» в Луцьку. Ми всі граємо футбол вже досить довго, хоча таким складом виступаємо вперше», - наголосив капітан.

«Абориген», як з'ясувалось, - найдосвідченіша команда, серед її учасників більшість в минулому грала професійно, але вік, мовляв, вже такий – багато кому вже за сорок. Професіоналів у нас не було, були – зірки, - зазначив Чернуха.

Віце-президент асоціації подякував постійним спонсорам за підтримку аматорських команд області та пообіцяв в майбутньому зробити турнір «важковаговиків» міжнародним.

Він розповів, коли в Асоціації міні-футболу області виникла ідея турніру, його традиційно підтримали благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», «Адреналін-сіті» та мережа піцерій «Дядя Піца». «Всі призи – специфічні, виготовлені для турніру, більше аналогів їм немає», - підсумував Чернуха.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ААХ Показати IP 15 Квітня 2013 21:14
Вася-красава, так тримати.
Знайка Показати IP 15 Квітня 2013 21:29
Красавчіки)))А хто сказав, що футболісти такими не мають бути?))
Корінний лучанин до Знайка Показати IP 16 Квітня 2013 08:55
Тоді був-би кінець футболу!! Так, братва побігала, жир зігнала. КОРИСНО!!! В Києві так колега робить. Футбол-Баня-Пиво.Щонеділі. Клуб по інтересам. Мода до Луцька дійшла.
Знайома Показати IP 18 Квітня 2013 16:16
На останніх 2-ох фотографія є гравець, вага якого більше 100 кг? Хлопці, чи це ваш майбутній колега? ;)
Знайома Показати IP 18 Квітня 2013 16:17
Маленький Данило Галицький - FOREVER!!! Ми будемо за тебе вболівати! Ти тільки рости швидше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus