USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Ковелі - чемпіонат України з боксу серед жінок

16 Лютого 2013 13:23
16 лютого у Ковелі розпочинається чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок.

За результатами змагань головний тренер жіночої збірної Сергій Гордієнко, сформує нову національну команду, яка буде представляти нашу країну на чемпіонатах світу і Європи в наступному році, - повідомили у Федерації боксу України.

Сьогодні 16 лютого о 17:00 розпочнеться урочисте відкриття чемпіонату, а також будуть проведені перші попередні поєдинки. Загалом участь у змаганнях візьме 168 боксерок майже з усієї України. Волинська команда представлена на цьому чемпіонаті 15 спортсменками. Серед яких - гордість краю чемпіонка Європи, призерка чемпіонату світу Тетяна Коб.

«Боксерки розподілені на три вікових категорії: жінки-літа (старші 18 років), жінки-молодь (1994-96 р.н.), жінки-юніорки (1997-98 р.н.). Старші змагатимуться у 10, а наймолодші у 13 вагових категоріях», - повідомила головний секретар чемпіонату Валентина Чуканова.

Головний тренер збірної України з боксу серед жінок Сергій Гордієнко на офіційному сайті ФБУ прокоментував чемпіонат так: «У мене спортивний принцип: хто сильніший, той і краще. Чемпіонка - перший номер, фіналістка - другий, півфіналістка - третє і четверте місце. Я не знаю, як зміниться склад: з'явилися цікаві дівчинки з молодіжної збірної і мені самому дуже цікаво, якими будуть результати чемпіонату».

Фінальні поєдинки чемпіонату України у місті залізничників відбудуться 21 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus