USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У кожній грі в нас якийсь форс-мажор, - тренер «Волині»

20 Вересня 2013 21:25
Луцька «Волинь» вдома перемогла маріупольський «Іллічівець» з рахунком 1:0. На післяматчеву прес-конференцію прийшов старший тренер господарів Богдан Блавацький. Головний тренер Віталій Кварцяний був відсутній через його вилучення за дисциплінарну поведінку в минулій грі проти київського «Арсеналу». Подає клубна прес-служба луцького клубу.

Богдан Блавацький, старший тренер «Волині»: Сьогодні був дуже напружений день, нам були потрібні три очки. Ми детально вивчали команду-суперника, знали всі її сильні сторони, останні їхні три матчі детально розібрали і як могли вчора на тактичному занятті донесли це футболістам. Добре, що сьогодні вдалося забити швидкий гол. Але якщо проаналізувати гру, ми мали ще три-чотири моменти, в яких мали забивати. У суперника ж в двох моментах мав забивати Майкон, за яким не догледів Масло, в нас же були хороші удари в Шумахера та Еріка Бікфалві. На жаль, в другому таймі в нас не було такого розуміння гравців групи атаки, як на початку зустрічі, хоча в перерві гравців просили забути про результат, але психологічно багато футболістів хотіло, щоб матч закінчився десь на хвилині 65-ій. Добре, що все закінчилося перемогою, можливо, нам вдалося повернути те, що загубили в грі з «Арсеналом».

- Яка ситуація в команді з воротарями?


- В нас в команді чотири голкіпера: Неділько, Кичак, Літовченко та Шеліхов. Наразі Шеліхов відновлюється після травми, ви знаєте, в нього було дуже серйозне ушкодження. А Неділько після прикрого пропущеного голу в Києві… Вважаю, Віталій Володимирович ухвалив правильне рішення, адже Віталій суто психологічно не був готовий до сьогоднішньої гри. Ми довгий час вже награємо Кичака, він добре працює на тренуванні, але в кожній грі в нас якийсь форс-мажор – червона картка, або вимушена заміна. Цього разу Кичак потягнув м'яз, тому ми ще в першому таймі були змушені робити заміну голкіпера, замість виходу польового гравця. Вийшов Літовченко і приємно нас здивував – відразу відбив небезпечний штрафний, кілька разів зіграв вдало на виходах, добре увійшов в гру, зблизився з Майконом і не дав йому забити. Дай Боже, щоб він швидше забув ту кошмарну гру з «Металістом».


Микола Павлов, головний тренер «Іллічівця»: Якщо розбити гру на дві частини, то першу ми провалили, а другу грали гідно, мали моменти, але не забили. Напевно, Майкон згадав, що він тут колись грав, він не реалізував ті моменти, які для нього створили, створи по-людськи… Не поміг сьогодні нам… В сьогоднішній грі головним було не програти в боротьбі та бажанні. На початку матчу ваші гравці нас трішки затиснули, «забили», а згодом ми не змогли зрівняти рахунок та програли, хоча по грі, як на мене, справедливою була нічия.

- Що з Бутком? В останніх матчах він різко здав…


- Ну, ми про це вже казали: якщо не викликають тренери збірної, отож, бачать недоліки в його грі. Нехай це залишиться в середині команди. А взагалі він був відсутній сьогодні, бо був вилучений в минулому турі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus