USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У лучанок - срібло міжнародного турніру з волейболу. ФОТО

29 Жовтня 2013 15:46
Луцькі волейболістки здобули перемогу над чотирма командами на міжнародному турнірі у Гродно та вибороли срібні нагороди. Про це повідомили у прес-службі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи.
Так, з 22 по 25 жовтня 2013 року в місті Гродно (Республіка Білорусь) проводився традиційний міжнародний турнір з волейболу серед дівчат 1997-1998 років народження. та молодших, присвячений пам’яті видатних волейболістів Білорусі братів Олександра та Юрія Сапеги.

У змаганнях приймали участь шість команд: міста Москва (Росія), міста Даугавпілс (Латвія), міста Барановичі (Білорусь), дві команди міста Гродно (Білорусь) та команда Луцька.

Отож, честь нашого міста та Волині захищало 20 спортсменок відділення волейболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи. За підсумками змагань наші дівчата здобули перемогу над чотирма командами, а саме: з міста Даугавпілс (3:0), міста Барановичі (3:0) та двох команд міста Гродно (3:0), (3:1), і лише у фінальному матчі наша команда поступилася представникам Москви (Росія) (3:1), здобувши таким чином срібні нагороди.

Організатори цього турніру визнали найкращим гравцем змагань волинську спортсменку Тетяну Яцків, за що вона була відзначена цінним подарунком. Команду готували тренери-викладачі обласної ДЮСШ відділення волейболу Галина Ромашкевич та Олена Алєксєєва.

А у молодшій віковій категорії, 1999-2000 років народження, наші дівчата здобули перемогу у трьох команд та вибороли перше місце турніру.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus