USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку готують майданчик до поєдинку між чиновниками

14 Квітня 2010 10:11
Товариський футбольний матч між командами Волинської облдержадміністрації Волинської обласної та Луцької міської ради відбудеться у п’ятницю, 16 квітня.

Змагання проходитиме на спортивному майданчику двору будинку на Київському майдані, 3.

Уже більш як півтора роки тому в Луцьку за кошти міського бюджету, за сприяння департаменту молодіжної політики та спорту міськради, у дворі одного з житлових будинків був побудований сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям.


Напередодні змагань розпочалися ремонтні роботи на цьому майданчику. Гроші на ремонт дали меценати, зокрема спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія».


Майданчик працює цілий рік, тож і ремонтних робіт потребує постійно. Нині майстри проводять зварювальні роботи, ремонтуючи футбольні ворота.

У планах – підфарбувати й місця для тренерів та запасних гравців, поміняти щитки над воротами, полагодити сітку, щити для реклами.


Напередодні товариського матчу у стінах Волиньради жартома кажуть, що найкращими претендентами на воротарів команд є «поважні» очільники головних установ Волині – голова ОДА Борис Клімчук та голова ради Анатолій Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus