USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку «крушились» боксери. ФОТОРЕПОРТАЖ

26 Серпня 2013 15:25
Команда луцьких боксерів, яка змагалася за кубок Луцького міського голови, з загальному заліку набрала найбільше очок.

Бої приурочили 22-й річниці Незалежності України та 928-річчю Луцька. Поєдинки відбулися 25 серпня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, -інформує ВолиньPOST.

Змагалися збірні команди Луцька та Замостя під керівництвом тренерів з Польщі Анжея Голуба та з Луцька – Артура Каменєва.

Загалом 16 учасників, тобто 8 пар у вагових категоріях від 35 до 75 кілограмів. Бій тривав по три раунди, тривалістю по три та півтори хвилини в залежності від віку учасників. Додамо, що юнакам було від 13 до 19 років.

На матчі були присутні луцький міський голова Микола Романюк, представники Федерації боксу на Волині Руслан Роговський, Олександр Киричук, президент боксерського клубу «Золота рукавичка» Ігор Алієв, голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Володимир Тонконог.





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
boXer Показати IP 27 Серпня 2013 00:29
Почаще бы организовывали такие встречи по боксу!В последнее время в Луцке почему-то почти не происходит боксерских турниров ((( Очень приятно было присутствовать на этой встрече, все боксеры и тренеры красавцы!!!дальнейших побед!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus