USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку побилися українці з росіянами. Дісталося усім. Фото

9 Травня 2010 10:27
Міжнародний матч з боксу між молодіжними збірними командами України та Росії, який пройшов у Луцьку 8 травня, закінчився нічиєю.

На матч, присвячений 65-тій річниці Дня перемоги, прибули ветерани, керівники області та міста, спортсмени, тренери та рефері міжнародного класу, а також 22 молодих боксери з України та Росії. Змагання проходили в спортивному комплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Луцький міський голова Богдан Шиба, перший заступник голови Волинської облдержадіністрації Олександр Башкаленко та начальник організаційного відділу Волинської облради Сергій Назарук, який виступав від імені голови Волиньради Анатолія Грицюка, у промовах були солідарні. Вони зазначили, що змагання та бої повинні залишатися виключно на рингах та спортзалах.

Владці привітали присутніх ветеранів, зажадали миру і взаємопорозуміння між російськими і українськими народами. Ще Назарук сказав, що хоче побачити безкомпромісні поєдинки.



Перед боями Назарук та Башкаленко вручили спортсменам пам’ятні подарунки. Сергій Назарук вручав українським, Башкаленко пішов до російської сторони. Тренери збірних отримали по короваю.



Подивитися на бокс прийшло чимало охочих. У залі помітили директора КП «Луцьктепло» Рустама Дячука, екс-заступника волинського губернатора Святослава Кравчука та володимир-волинського міського голову Петра Саганюка.





Боксери змагалися у різних вагових категоріях. На поєдинки виходили спортсмени вагою від 41, найважчі боксери важили більше 91 кілограма.

Загалом було 11 поєдинків. Судили бої четверо суддів та спостерігав за подинками рефері.

Бої тривали по три раунди. У перервах тренери спортсменів надавали настанови своїм вихованцям, а біля рингу чатували медики.

Змагання почалися з успіху української збірної. У першому поєдинку впевнену перемогу тут отримав український спортсмен Денис Солоненко, який переміг Олександра Чуєва.

Ветерани, для яких і організували поєдинок спостерігали за рингом у перших рядах. Чиновники спостерігали за дійством емоційно. Зокрема, Богдан Шиба неодноразово вигуками та оплесками підбадьорював українських боксерів та закликав те ж саме робити весь зал.

Після фінального гонгу стало зрозумілим, що з рахунком 5,5:5,5 російська та українська збірні поділили перемогу.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus