USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розігрують Кубок України з самбо. ФОТО

26 Вересня 2012 15:17
Понад 300 спортсменів зі всієї України приїхали до Луцька на змагання за Кубок України з самбо.
Змагання серед чоловіків і жінок та бойового самбо серед чоловіків відбуватиметься в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» у Луцьку з 26 по 27 вересня.

Спортсмени майже з усіх куточків України завітали до Луцька, щоб визначити, хто найкращий у мистецтві спортивного єдиноборства самбо.



За словами головного судді змагань Анатолія Бондарєва, змагання з самбо проводять у Луцьку не вперше. Мовляв, на Волині постійно відбувається Чемпіонат або Кубок України з самбо, адже в області - дуже сильні представники цього виду спорту. Серед волинських самбістів Бондарєв виокремив чемпіона юнацької першості Європи з самбо Олександра Герасимчука, срібну призерку юнацької першості з самбо Валентину Шмаль, срібну призерку чемпіонату Європи серед дорослих Аліну Пащук та бронзову призерку чемпіоната Європи серед юніорів Інну Гуменчук. Двоє останніх спортсменок представлятимуть Україну на Чемпіонаті світу у Мінську. «Наша область завжди є лідером серед всіх областей України», - зазначив Бондарєв.


В урочистому відкритті змагань взяли участь представники влади, Федерації самбо України та Федерації самбо і бойового самбо Волині.



Заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Андрій Мороз висловив надію, що під час змагань спортсмени покажуть свої найкращі фізичні якості і здобудуть звання переможця Кубка України.

Також до привітань долучився віце-президент Федерації самбо України Вадим Рогач та генеральний секретар Федерації самбо України Володимир Виноградов.

Суддя національної категорії і головний суддя змагань Анатолій Бондарєв теж привітав учасників і зазначив, що змагання у Луцьку є стартом перед чемпіонатом світу з самбо серед дорослих, що відбудеться у Мінську, та турніром з самбо на призи Асламбека Аслаханова у Москві. Він зазначив, що на останній з України поїдуть понад 20 спортсменів.

Перший поєдинок турніру виграв саме волинянин Андрій Кухарук. У категорії до 48 кілограм серед чоловіків він поборов представника АР Крим Заїра Зіятдінова.



Загалом же у перший день Кубку України будуть змагання з самбо серед чоловіків і жінок, а уже завтра, 27 вересня, відбудуться змагання з бойового самбо.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus