USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку змагалися майбутні зірки тенісу

1 Липня 2008 14:35
28-29 червня у Луцьку пройшли відкриті змагання з тенісу серед дітей до 17 років, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Нещодавно у Луцьку пройшов відкритий чемпіонат тенісного клубу «Олімпія» серед дітей, організований із нагоди Дня Конституції та Дня молоді. Радник міського голови із питань молодіжної політики Володимир Пащенко, відкриваючи від імені організаторів змагання, побажав кожному з учасників проявити себе насамперед спортсменом та досягнути перемог. «Те, що ви взяли в руки ракетку, – це я вже вважаю великим позитивом», – зазначив пан Пащенко.
 
За словами головного судді змагань Миколи Березіна, всього у турнірі взяла участь 31 дитина віком від шести до сімнадцяти років. Учасники відкритого чемпіонату – а це вихованці різних тенісних клубів Луцька – були розділені за трьома віковими групами: молодшою, середньою та старшою. Ігри проходили за олімпійською системою.
 
Фінал відкритого чемпіонату відбувся у неділю, 29 червня. Також цього дня провели «втішні матчі» між тими учасниками, котрі не дійшли до фіналу.
 
В результаті фінальних ігор визначено переможців змагань. Ними стали: у старшій групі – Влад Вороницький, у середній – Жаміля Садикжакова і у молодшій – Дарія Кузьміна.
 
На завершення переможців та призерів відкритого чемпіонат тенісного клубу «Олімпія» організатори нагородили кубками та цінними подарунками за зайняті призові місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus