USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У матчі з «Ворсклою» волиняни позичили воротаря… у суперника. ФОТО

18 Січня 2010 11:42
ФК «Волинь» провела вчора свій перший спаринг на зборах у Ялті. Суперником лучан стала прем\'єр-лігова полтавська «Ворскла».
 
Перед поєдинком виникла курйозна ситуація, пов’язана із відсутністю у складі лучан воротарів. Оскільки Ісса Ндоє приєднається до команди лише сьогодні, а напередодні гри отримали ушкодження спочатку Віталій Неділько, а в суботу - і Дмитро Семченко.
 

 
За джентльменською угодою ворскляни «позичили» «Волині» на перший тайм свого кіпера Чулаєва. А після перерви у «рамці» лучан стояв новий воротар Василь Шпук, який приїхав на перегляд і потрапив на гру буквально з потягу.
 
Загалом сама гра проходила на рівних, без відчутної переваги когось із опонентів. Перший небезпечний момент у матчі створили підопічні Віталія Кварцяного, коли на 2-й хвилині Лопес після вишуканого проходу лівим краєм потужно пробив у «дев’ятку» і воротар «Ворскли» з неабиякими труднощами перевів шкіряного на кутовий.
 

 
На 10-й хвилині непогано приклався до м’яча й Майкон Олівейра, але і у цьому випадку на висоті виявився кіпер. Зрештою, лучани таки досягли успіху. На 24-й хвилині вдала комбінація за участю Рамона Лопеса та Майкона Олівейри призвела до виходу останнього сам на сам у штрафному майданчику «Ворскли». Проте за порушення проти бразильського форварда арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота полтавців, який і реалізував сам Майкон.
 
Крім того, у першому таймі двічі відзначився гострими штрафними Богдан Карковський, але успішно завершити стандарти його партнерам так і не вдалося. Суперники ж у боргу не залишилися і також кілька разів серйозно потурбували захист волинян, однак - безрезультатно.
Після відпочинку волиняни повністю змінили склад, але ситуація на полі залишалася ідентичною першій половині гри. На жаль, втримати переможний рахунок волинянам не вдалося. За десять хвилин до завершення зустрічі, після подачі кутового, «Ворсклі» вдалося зрівняти рахунок. Після скидки головою у виконанні Василя Сачка Матвєєв проштовхнув м’яч у сітку.
 

 
Склад «Волині» у звітному поєдинку був наступним:
Чуваєв (Шпук, 46), Годований (Сімінін, 46), Лебединець (Шевелюхін, 46), Карковський (Мостовий, 46), Гошкодеря (Ковалюк, 46), Шарпар (Андре Соуза, 46), Бамба (Шонія, 46; Циркуненко, 81), Лопес (Пічкур, 46), Кану (Степанов, 46), Майкон Олівейра (Павлов, 46; Карасюк, 82), Леонардо да Кошта (Бабир, 46; Приндета, 83)
 
 «По грі відзначу більше плюсів, аніж мінусів. У «Ворскли» в деяких моментах був гарний контроль м’яча внизу. Але ми не поступалися супернику у силовій боротьбі, не поступалися в єдиноборствах і грали у свій футбол. Загалом зіграли серйозно і виглядали непогано», - зазначив по завершенні поєдинку головний тренер лучан Віталій Кварцяний.
 

 
Наступний спаринг у Ялті «Волинь» зіграє сьогодні проти ФК «Львів», - пише офіційний сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus