USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Учні ЗОШ №23 здобули Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з міні-футболу

22 Квітня 2019 20:39
Будівництво міні-футбольних полів зі штучним покриттям у луцьких школах Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» розпочав ще у 2013 році. За цей час таке поле отримав двадцять один навчальний заклад міста. Таким досягненням не може похвалитися жоден обласний центр України, йдеться на сайті Фонду.

З початком весни на міні-футбольних полях вирує справжнє спортивне життя. Тут проводять уроки фізкультури, юні спортсмени тренуються, відпочивають. По-особливому атмосферно було впродовж 15-17 квітня. В ці дні учні луцьких шкіл змагалися за Кубок Фонду з міні-футболу серед учнів 8-9 класів.

«На цих полях народжуються майбутні зірки чемпіонатів світу та України, – констатує представник Фонду Дмитро Піддубний. – Спортивні проекти – в пріоритеті роботи Фонду. Ми робимо акцент на молодому поколінні, адже за ними майбутнє нашої країни. Саме тому в 2018 році ми започаткували Кубок Фонду з міні-футболу. Дуже приємно, що ці змагання не лиши прижилися, а й користуються популярністю серед школярів».

Участь у змаганнях взяли 22 навчальних заклади Луцька. Фінальну частину з гостинністю прийняла школа № 19. Саме тут розгорнулася запекла боротьба за перемогу.

«Футбол важка гра. Тут важлива присутність командного духу, – ділиться досвідом учень ЗОШ № 23 Тимофій Сметюх. – Ми дуже старалися вийти у фінал. Нам це вдалося. Хоча було не легко, адже серед суперників – багато хлопців, які грають у ФК «Волинь».
«Ми зіграли 6 ігор. Найважче було в півфіналі змагатися з НВК № 26. Ми зіграли з ними в нічию з рахунком 0:0. Завдяки серії пенальті вийшли у фінал», – не стримує емоцій учень гімназії № 14 Володимир Самрук.
За підсумками змагань 1 місце здобули учні ЗОШ № 23, 2 місце – гімназії № 14, 3 місце – ЗОШ № 3, номінація «За волю до перемоги» дісталася учням НВК № 26. Традиційно, ніхто з команд-учасників не лишився без подарунків. Усі школи отримали футбольні м’ячі з логотипом Фонду, фіналісти – медалі та комплект сітки для воріт, а чемпіони заслужено повезли у свою школу головний подарунок – Кубок Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus