USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Україна отримала третього чемпіона світу з боксу

4 Жовтня 2015 13:51
Віктор Постол нокаутом у десятому раунді переміг аргентинця Лукаса Матіссе і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі. Відтак, Україна отримала третього чемпіона світу у професійному боксі. Про це інформує 5 канал з посиланням на BoxingNews.

Бій проходив в Карсоні, штат Каліфорнія.

Як зазначається, перші шість раундів бою пройшли в рівній боротьбі, але починаючи із сьомого Постол повністю заволодів ініціативою. Закінчився бій у десятому раунді, коли український спортсмен упіймав Матіссе ударом правою назустріч, відправивши аргентинця в нокаут.

Такий результат став несподіваним ще й тому, що нокаутуючого удару чекали від Матіссе, а українцеві перед боєм якщо й віддавали перевагу, то рішенням суддів, відзначаючи, що він не має сильного удару.

Після бою Постол так прокоментував свою перемогу: "Хочу віддати належне Матіссе - він дуже серйозний суперник. Про нокаут я, звісно, думав, але не зациклювався на ньому. Я зрозумів, що можу його нокаутувати, а удар прийшов сам. Від Матіссе я пропустив кілька сильних ударів, та недаремно ж маю прізвисько Iceman - я тримаю удари".

Відзначається, що Лукас Матіссе вперше програв достроково, а Віктор Постол виграв 28-й бій і продовжує залишатися непереможеним.

Отже, тепер Україна має трьох чемпіонів світу - Володимира Кличка, Василя Ломаченка та Віктора Постола.

Нагадаємо, 28 листопада 2015 року відбудеться відтермінований боксерський поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Фьюрі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2015 16:01
Україна отримала технічний дефолт від ISDA. Это новость, а то, что Полтол хороший спортсмен - это правда, но почему никто не пишет о дефолте?
ну Показати IP 4 Жовтня 2015 23:22
герой треба його в мери Луцька,правда не балакае на укр,но в кулуарах(ws)данильчуку хлеборезку починить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus