USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Україна не здобула жодної нагороди у Ванкувері

1 Березня 2010 08:44
Зимові Олімпійські ігри у Ванкувері підходять до завершення.
Вже зараз можна констатувати – наші спортсмени, а Україну на Олімпіаді представляли 47 осіб, не змогли завоювати навіть однієї медалі, повідомляє ТСН.
Найкращим результатом українців на цій Олімпіаді є 5-е місце лідера наших біатлоністів Андрія Дериземлі, здобуте у спринтерській гонці в перший же день Ігор. Початок був обнадійливим, але далі були лише провали.
Україна вдруге у своїй історії залишилася без олімпійських нагород, повторивши результат 8-річної давності – Олімпіади в Солт-Лейк-Сіті (США). Не щастить українцям на зимових Олімпіадах, які проходять у країнах Північної Америки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
citizen Показати IP 1 Березня 2010 20:50
Ну а про які нагороди мова може бути якщо держава спорт майже не фінансує, тренеровки, обладнання, за все платять самі спортсмени, спонсори і т.д. но тільки не держава, немає ні льодових трас толковий, мало дуже льодових арен і т.д. Наші спортсмени і так ГЕРОЇ що хоч і так виступають!
alex Показати IP 3 Березня 2010 16:20
А білоруси молодці - весь комплект медалей.
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 16:45
Позор, не позор... Треба робити висновки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus