USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна обіграла Чилі. ВІДЕО

8 Вересня 2010 10:47
Збірна України з футболу отримала перемогу в товариському матчі з національною командою Чилі з рахунком 2:1.

Голи забили Ракицький, 36, Алієв, 65, Ісла, 87, повідомляє football.ua.

Україна: Дикань, Мандзюк, Михалик, Ракицький, Романчук (Польовий, 74), Гусєв, Тимощук, Худоб'як (Алієв, 53), Коноплянка (Кожанов, 70), Шевченко (Краснопьоров, 75), Девіч (Селезньов, 81)

Чилі: Марін, Гонсалес, Лабрін, Естрада (Арангіс, 72), Тельо (Мена, 46), Ісла, Мільяр, Моралес, Менесес (Фуенсаліда, 58), Мансілья, Ернандес

Попередження отримали Девіч та Ракицький.

Таким чином Юрій Калітвінцев одержав першу перемогу на посаді головного тренера національної збірної, - пише сайт «Каналу новин 24».

Варто зазначити, що українці провели цей поєдинок значно якісніше та цікавіше, ніж попередній матч із Польщею і цілком заслужили на перемогу.

Поклав початок перемозі Ярослав Ракицький, котрий після відкидки Шевченка зі штрафного точно пробив у кут воріт. До перерви Шевченко, Девіч та Гусєв змарнували ще моменти для того, аби відзначитися.
У другому таймі на полі з'явився Олександр Алієв, і саме його дальній постріл зробив рахунок 2:0 на користь українців. Проте підопічним Юрія Калітвінцева не вдалося втримати свої ворота "сухими": за три хвилини до завершення матчу Ісла скоротив рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus