USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українець Долгополов переміг першу ракетку Росії

21 Липня 2017 23:31
Перша ракетка України Олександр Долгополов прокоментував свою трудову перемогу над Кареном Хачановим в чвертьфіналі грунтового турніру в Бостаді.

У матчі з першою ракеткою Росії Долгополов відіграв два матч-боли і двічі не дозволив Хачанову реалізувати подачу на вихід в півфінал (7: 6, 3: 6, 7: 6), повідомляє SportArena.

«Це фантастика, в третій партії мені просто пощастило. На початку сету у мене почалися проблеми з ногою, суперник вийшов вперед і подавав при 3:0 з подвійним брейком. Сам не знаю, як мені вдалося перемогти, адже Хачанов двічі подавав на перемогу, у нього було два матчбола. Я зі свого боку намагався розслабитися, грати в свій теніс, робити краще, що міг.

Якщо чесно, то не дуже-то і вірив, що вийти відігратися, тому що я сильно поступався. Тому я не сильно тиснув на себе, а просто робив свою роботу. Як я вже сказав, у мене були проблеми з пересуванням і подачею. Але потім нам видали нові м'ячі, я забив кілька ударів навиліт і зміг повернутися в гру. Зробив один брейк і рахунок став 2: 3, у суперника залишився тільки один брейк. Потім у нього гра пішла нерівно, а мені пощастило», - сказав Долгополов.

За свій другий фінал у сезоні Долгополов посперечається з 88-ю ракеткою світу з Росії Андрієм Кузнєцовим. За особистими зустрічами Олександр веде з рахунком 2: 0.

«Що стосується півфіналу, то скажу, що Андрій Кузнєцов - складний суперник, до свого матчу я дивився його гру, тому що повинен був виходити на корт після його поєдинку з Шварцманом. Кузнєцов чисто б'є по м'ячу, він грав дуже добре. Подивимося, що буде, я постараюся відновитися до цієї гри», - підсумував Долгополов.

За рахунок попадання в півфінал в Бостаді Олександр Долгополов гарантував собі повернення в топ-80 рейтингу АТР. У разі перемоги в Швеції українець може стати 57-ю ракеткою світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 22 Липня 2017 00:01
И про теннис и про хоккей напишем, только бы слово Россия вставить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus