USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські біатлоністи – другі на міжнародній Різдвяній гонці

29 Грудня 2009 10:25
 
Українські біатлоністи Оксана Хвостенко і Андрій Дериземля посіли друге місце на міжнародній Різдвяній гонці Veltins Biathlon World Team Challenge, що відбулася в німецькому Гельзенкірхені.
Перемогу у змаганнях здобув дует Каті Вільхельм (Німеччина) – Крістоф Зуманн (Австрія), а замкнули трійку найсильніших французи Марі-Лор Брюне – Венсан Дефран.
За друге місце Хвостенко і Дериземля отримали солідний грошовий приз - шістнадцять тисяч євро.
Нагорода за перемогу склала 24 тисячі євро плюс автомобіль «Фіат». Щоб виїхати зі стадіону за кермом, Оксані та Андрію не вистачило всього 13-ти секунд, повідомляє сайт Федерації біатлону України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 31 Грудня 2009 11:03
Ця гонка варта уваги, швидкоплинна, динамічна. Почали добре, потім відкотились у хвіст, зібрались і зайняли друге місце. Дуже впевнено Хвостенко відпрацювала останній етап і передала естафету Дереземлі третьою. Андрієві залишилось проїхати один чистий круг ( без стрільби ), на такому кругу практично обігнати когось дуже важко. Я думав, що він залишиться на 3 місці, але Андрій умодрився обігнати француза. Молодці, так тримати!!! З надією дивимось у рік олімпійський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus