USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Український боксер Гвоздік нокаутував американця Бейкера

20 Серпня 2017 09:28
Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) переміг технічним нокаутом американця Крейга Бейкера (17-2, 13 КО) і зберіг регіональний пояс NABF. Про це інформує видання «ZN.ua».

30-річний харків'янин з першого раунду нарощував перевагу, був легкий на ногах, але не вкладався в удари. У 6-му раунді Гвоздик відправив Бейкера в нокдаун, але американцеві вдалося піднятися. Українець кинувся добивати суперника, і рефері зупинив поєдинок.

Ця перемога стала вже 14-ю за рахунком в активі 30-річного українця. 33-річний Бейкер має в своєму арсеналі 17 перемог і одну поразку.


Поєдинок проходив в Лінкольні, штат Небраска, США, в андеркарті бою за звання абсолютного чемпіона світу між Теренсом Кроуфордом і Джуліусом Індонго.


Після нокауту свого суперника Гвоздик звернувся до чемпіона WBA, WBО і IBF Андре Уорда (32-0, 12 КО) і кинув виклик американцеві.

«Я хочу вийти в ринг з Андре Уордом. Думаю, що я готовий. Моя мета – стати чемпіоном світу. Єдиний варіант, щоб стати чемпіоном – це побити чемпіона, а Уорд тримає у себе найбільшу кількість поясів.

Він дуже сильний боксер, один з найкращих в моєму дивізіоні. Я хочу битися з кращими, і я вважаю Уорда кращим боксером незалежно від вагової категорії. Тому і хочу битися проти Уорда», - повідомив Гвоздик.

Нагадаємо, Бейкер до цього бою був першим номером рейтингу WBC. Після переконливої перемоги цю позицію займе Гвоздик, ставши, таким чином, обов'язковим претендентом на титул Всесвітньої боксерської ради.

Зазначимо, що чемпіонський пояс WBC утримує канадець Адоніс Стівенсон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus