USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Український боксер втратив титул чемпіона світу

7 Жовтня 2011 17:21
Всесвітня боксерська організація (WBO) позбавила українця Сергія Дзінзірука титулу чемпіона світу в першій середній вазі.

Про це інформує Радіо Ера.
За рішенням WBO, титул чемпіона перейшов до чеченського боксера Заура Байсангурова, який раніше володів лише тимчасовою версією титулу, повідомляє прес-служба промоутерської компанії братів Кличків «К2 Promotions».

Востаннє Дзінзірук захищав свій пояс в травні 2010 року, перемігши технічним нокаутом австралійця Даніеля Доусона, і довга перерва в захистах спонукала WBO санкціонувати бій за титул «тимчасового чемпіона». Влітку цього року в Одесі титул «розіграли» Байсангуров і бразилець Майк Міранда. Тоді переміг росіянин.

«У чергу» на бій з українцем, таким чином, стали два претенденти на чемпіонський титул: обов'язковий претендент на пояс Лукаш Конечни та «тимчасовий» чемпіон Заур Байсангуров.

Однак Дзінзірук відмовився від бою з Конечни, який мав відбутися 30 вересня, пояснюючи своє рішення отриманою травмою.

Після відмови Дзінзірука від бою з чехом звання повновагого чемпіона WBO перейшло до володаря тимчасового титулу - Байсангурова, як це і передбачено правилами в таких випадках, а разом з титулом Заур отримав «у спадок» і обов'язок провести негайний захист титулу проти Конечни.

Варто зазначити, що WBO надає Дзінзіруку шанс незабаром повернути втрачений пояс: переможець бою Байсангуров-Конечни протягом 120 днів буде зобов'язаний провести захист проти українця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus