USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Український клуб заперечує претензії УЄФА щодо «договірняка»

26 Листопада 2009 18:46

Донецький «Металург» спростував інформацію про участь у договірному матчі.
 
«Для ФК «Металург» (Донецьк) понад усе репутація клубу, яка завойовується роками. У зверненні генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно чітко видно, що УЄФА має запитання до представників п\'яти клубів, серед яких немає і бути не може нашого клубу. Нашим девізом завжди був і буде девіз, який активно споповідує УЄФА - Fair-play», - розповів прес-службі «Металурга» його генеральний директор Євген Гайдук, інформує сайт клубу.
Як повідомляли «ВН», УЄФА здалася підозрілою гра донеччан зі словенським «Інтерблоком».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 26 Листопада 2009 22:27
Так до якого якого саме матчу "Металурга" має претензії УЄФА? В попередній новині на цю тему фігурував матч донецького «Металурга» у 3 кваліфікаційному раунді Ліги Європи з клубом «Олімпія» (Любляна). В цій новині вже гра донеччан зі словенським «Інтерблоком». А те, що "Металург" спростував цю інформацію, так було б дивним, якби було навпаки. Хто ж добровільно признається в нечесній грі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus