USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В «Іллічівці» Бутку пропонували вигідніші умови, але він гратиме за «Волинь»

28 Січня 2011 16:10
Піти в оренду до «Іллічівця» захиснику «Шахтаря» Богданові Бутку, який виступає зараз на правах оренди за «Волинь», завадило лише обмеження на кількість клубів, за які можна грати протягом сезону.
Про це повідомив сам футболіст, пише Чемпіон.
«На даний момент можна з упевненістю говорити, що найближчі півроку я на правах оренди проведу у «Волині». Хоча був і інший варіант – «Іллічівець», – розповів він.
«У «Іллічівці» мені пропонували вигідніші умови. Крім того, там працюють відомі мені тренери і грають знайомі футболісти. І я не виключаю, що в Маріуполі міг би проявити себе не гірше, ніж у Луцьку», – додав він.
«Справа в тому, що «Іллічівець» став би моїм третім клубом у сезоні, що заборонено становищем прем'єр-ліги. Не забувайте, що у «Волинь» я приїхав тільки до другого туру», – нагадав Богдан.
Як гру за «перший клуб» Богданові зарахували участь у матчі першого туру змагань молодіжних команд, де він зіграв за «Шахтар» проти «Кривбасу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus