USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В інтересах справи я кричав, кричу і буду кричати, - Кварцяний

8 Лютого 2010 15:05
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний вважає, що в його команді – найкращий воротар світу. І пообіцяв у інтерв’ю й надалі репетувати на своїх підопічних, бо «до них інакше не доходить».
- Віталій Володимирович, це правда, що на зборах ваші футболісти проводять по три тренування на день?
- Так, дійсно навантажую своїх гравців за повною програмою. Кричу, лаюся з футболістами, але все одно до них важко доходять мої вимоги.
- Дуже сподобався ваш воротар - сенегалець Ісса Ндойе...
- Це найкращий воротар світу! Я цілком серйозно. Ось побачите - через кілька років Ісса буде грати у великому клубі.
- Як сприйняли новину, що ваш давній друг Мирон Маркевич очолив збірну?
- Сильно зрадів. Подзвонив, привітав від всієї душі. Мирон заслужив цю посаду своєю багаторічною роботою в українському футболі. А те, що в нього немає досвіду роботи зі збірними командами, - це нісенітниця. Будь-хто колись починав. Що, Блохін до приходу в збірну України тренував якусь національну команду? Або Буряк? Або Михайличенко? Вважаю, що у Маркевича все вийде.
- У вас на лаві запасних дівчина.
- Це наш тренер з аеробіки та легкої атлетики, звуть її Віка. Вона вже кілька років працює в Україні. Але тільки в підготовчий період, у чемпіонаті у нас інший тренувальний-відновний цикл.
- Ви не змінюєтеся: кричите на гравців і на зборах...
- Ну, що поробиш, такий вже в мене характер. Кричиш футболістові «Петя, Петя!» - Він не чує. А тільки рявкнешь «Гад, я тебе приб\'ю!» - Чує, відразу ж починає заводиться на полі. При тому, що я кричу на футболістів і обзиваю їх під час тренувань і матчів, - все одно їх люблю і поважаю. Просто важкими ударами по самолюбству кую в своїх підопічних характер. А це їм знадобиться в будь-якій команді.
«Я тренер, відповідаю за результат і розмовляю зі своїми гравцями на тій мові, яка до них доходить. Почну сюсюкати - на голову сядуть, схоплять за вуха і почнуть повертати. Але не буде цього ніколи! В інтересах справи я кричав, кричу, і буду кричати», - цитує Віталія Кварцяного сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 8 Лютого 2010 17:45
Кварцяний forever. :-)
deedee2008 Показати IP 8 Лютого 2010 20:59
Ну, що можна сказати про Кварцяного - з одного боку дійсно талановитий тренер, який може розкрити талант багатьох гравців, але з іншого - не завжди його методи приносять вагомий результат.
kozak Oleg Показати IP 8 Лютого 2010 21:11
Ну щож - бажаю Кварцяному успіхів у своїй справі:)
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:38
Я думаю, що на Кварцові усе тримається. Увесь футбол волинський. Ніхто б зі Столяром і волинськими реаліями не схотів би боротися. Думаю, через рік Волинь вийде у Премєр-лігу. Наче влада підходяща для них має прийти після виборів. Порозуміються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus