USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Валуєв хоче битися з обома Кличками

13 Січня 2010 13:04
Менеджер російського боксера-важковаговика Миколи Валуєва Борис Димитров повідомив про плани свого клієнта битися з Кличками.
 
«Наступний бій Миколи запланований на кінець квітня-початок травня цього року. Промоутери Валуєва Кінг і Зауерланд ведуть переговори з кількома суперниками, в тому числі з обома братами Кличками. Якщо з одним угода зірветься, може, вийде з іншим щось», - каже менеджер.
 
Він зауважив, що ці переговори мають поки занадто загальний характер. У такій же формі вони проходили ще влітку та восени минулого року.
 
«Конкретики мало і ні про які обговорення, хто скільки грошей у відсотковому співвідношенні отримає за можливий бій між Кличком та Валуєвим, мова поки не йде. Рано ще», - зазначив Димитров.
 
Раніше повідомлялося, що екс-Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Микола Валуєв готується підписати контракт на бій з Чемпіоном світу за версією WBC українцем Віталієм Кличком, пише Кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 13 Січня 2010 15:26
Бій вийшов би цікавеньким, лиш би домовилися, а то амбіції в обох великі. Клічко рознесе його в пух і прах.
Експерт Показати IP 9 Червня 2019 15:45
Кличко Віталій вже роки не займається спортом,він мер і депутат.Він не тренувався,відколи пішов у Раду.Хіба Володимир би з ним бився,але Валуєв нокаутував би Володимира,це очевидно.У нього один удар,це 3 удари Кличка і 2 удари Усика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus