USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вболівальники сьогодні не сумували», - Кварцяний

3 Листопада 2014 21:30
Матч 11 туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та ужгородською «Говерлою» завершився нічиєю 0:0. Після матчу головний тренер лучан Віталій Кварцяний прокоментував перипетії поєдинку. Про це йдеться на офіційному сайті луцького клубу.

Я більше задоволений грою, ніж ні. Перед грою ми з В’ячеславом Грозним побажали один одному якісного футболу. Він може був не таким якісним, але позитивним та відкритим. А це подобається вболівальникам

Було багато моментів біля обох воріт, Неділько нас виручив, думаю, що обидві команди заслужили на нічию за таку бойову гру. Було б шкода, якби хтось програв сьогодні.

- Ви відзначили Неділька сьогодні…

- Так, принаймні він заслужив на професійну похвалу. Бо з преміями в нас наразі трохи якось так не складається. Можливо, в кінці сезону це від коректується.

- До кого маєте претензії?

- Напевне, до Матея, він слабо зіграв сьогодні, ще молодий хлопець. Суперник і Грозний знав про його можливості. Проти Матея на перших хвилинах відразу кілька разів грубо зіграли і він випав… Я все чекав, що він от-от заведеться. А він взяв і «здувся». Тому до нього претензії суто по характеру, який слід виявляти у важкі моменти. Будеш щось індивідуально робити – тебе будуть бити, до цього необхідно звикнутися і виявляти супротив якийсь.

А так у мене претензій немає, всі старалися, хіба було ще чимало технічного браку. Вийшло західноукраїнське дербі, думаю, що вболівальники не скучили.

- Чимось В`ячеслав Вікторович Грозний вас здивував?

- У нього є цікаві ходи в атаці. Нападники багато переміщаються, ми про це знали. Тому дали завдання відповідні захисникам. Але все не врахуєш. У нас була цікава пара захисників, непогана зіграла. Глибоко грав Люлька, він підключався добре. Можливо, також не вистачає їм майстерності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus