USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Веслувальники з Волині взяли бронзу на чемпіонаті світу

3 Серпня 2011 12:37
Двоє волинських спортсменів привезли бронзові медалі з чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів – з вдалим результатом їх привітали в обласному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

Як розповів під час прес-конференції 3 серпня начальник управління Микола Зайченко, чемпіонат відбувався у Німеччині з 27 по 31 липня. У змаганнях взяли участь спортсмени з 64 країн світу.

Юніорську збірну України з веслування на байдарках і каное представляло 24 спортсмени, з них – 5 волинян.

Кращими серед українців виявилися 17-річний Юрій Вандюк і 16-річний Андрій Рибачок з Волині. Веслуючи в парі, вони здобули третє місце у своїй віковій групі.

До міжнародних змагань хлопців готувало троє тренерів: Федір Семенюк, Василь Прохорук та Сергій Самрук.

«В ці дні в Німеччині йшов дощ, тому було важко. Нелегкою була боротьба за прохід до фіналу… До речі, вони змагались з хлопцями на рік старшими за них», – зазначив Федір Семенюк.

Дуже допомогла обласна влада та ковельські депутати, посприявши у відкритті віз спортсменам та допомігши матеріально, додав Семенюк.

«Були дуже сильні суперники. Крім того, були і сильні переживання, які заважали ще краще виступити», – зізнався веслувальник Андрій Рибачок.

В ході прес-конференції Зайченко також розповів, що наприкінці червня у Хорватії відбувався чемпіонат Європи, де Вандюк і Рибачок вибороли срібло, подолавши олімпійську дистанцію. А волинянка Людмила Тарасюк стала бронзовою призеркою цього чемпіонату.

В обласному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту переможців нагородили квітами, медалями та значками, а також вручили грошові премії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оленя Показати IP 3 Серпня 2011 15:38
Феде Уважуха!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus