USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Відкритий ринг» у Володимирі-Волинському

25 Листопада 2015 09:09
Змагання з боксу “Відкритий ринг” на базі Володимир-Волинської спеціалізованої школи інтернату І-ІІІ ступеня “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” відбулось 21 листопада в Володимирі-Волинському.

Збірну команду КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради” представляло 16 учнів відділення боксу тренерів-викладачів Дерябіна Романа, Каменєва Артура та Петра Боярчука.

Слід заначити, що на ринг вийшли боксери груп початкової підготовки, які на цих змаганнях провели свої перші поєдинки.

Згідно з підсумками змагань спортсмени ДЮСШ №2 посіли наступні місця:



Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів. Директор КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Валерій Панчук привітав спортсменів спортивної школи з результативним виступом у змаганнях, побажав їм подальших перемог і успіхів у спорті.

Спонсорську допомогу у відрядженні команди на змагання надавали керівники україно-німецького підприємства «Кромберг-Енд Шуберт Україна» - технічний директор Славомір Качмарек та фінансовий директор Олександр Шаварський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КЗ*ДЮСШ-№2* Показати IP 25 Листопада 2015 10:42
ВІТАЄМО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus