USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віталія Кличка підозрюють у нечесній грі

7 Грудня 2009 17:13
Американець Кевін Джонсон підозрює свого майбутнього суперника – чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Віталія Кличка в нечесній грі. Обидва суперники закінчують в швейцарському Берні останні приготування до поєдинку, який пройде 12 грудня.
«Я намагаюся не звертати уваги на закулісні ігри, але, чесно кажучи, трохи починаю дратуватися, – написав Джонсон у своєму Інтернет-щоденнику. – Незважаючи на те, що чемпіона і так вважають явним фаворитом в нашому поєдинку, схоже, він намагається використовувати будь-яку можливість, щоб отримати перевагу в ринзі та за його межами. Все – від оголошення суддів, вибору розміру рингу і до того, що я почув від його спаринг-партнера щодо брудних трюків, які Кличко любить застосовувати під час боїв – все говорить про те, що мені потрібно бути дуже уважним. Доктор Франкенштейн (так Джонсон називає Віталія) намагається виграти обманним шляхом. Я обов\'язково попрошу кого-небудь ретельно перевірити його рукавички в роздягальні».
Останні дні перед боєм Джонсон проводить за вивченням відеозаписів боїв Кличка. «Я настільки задоволений обраною тактикою на цей поєдинок, що не можу всидіти на місці. Усю кар\'єру цей хлопець користується своїми габаритами. Він не такий технічний, як про нього думають», – пише ТСН.
За словами Кевіна, у Берні йому раз у раз доводиться роздавати автографи. «Ніколи не думав, що в Швейцарії у мене так багато фанатів. Можливо, після поєдинку висунемо свою кандидатуру на пост мера Берна, – пожартував американець. – Сподобалася арена, де пройде наш бій. Схоже, на ній збереться чимало людей, яких доведеться розчарувати поразкою Віталія».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 7 Грудня 2009 17:24
Щось усі з претендентів так бравують перед боєм з Кличками, а потім не можуть встояти на ногах! Думаю так буде 12 грудня і з Джонсоном. А його заявки про рукавички - це повна маячня! Бред сивої кобили! А, взагалі, як на мене, найкращий і водночас найтрагічніший бій Віталія відбувся з Леноксом Льюісом.
OrestN Показати IP 7 Грудня 2009 20:39
а чи коли-небуть Кличко робив чесно? насильницький спорт - це брудний, брутальний бізнес і чесних людей в ньому нема.
seal Показати IP 7 Грудня 2009 21:43
to OrestN/ Ну да, Кличко всі свої перемоги на ринзі здобував з допомогою людини-невидимки, підступно підставляючи йому під удари своїх суперників. А на рахунок насильництва у спорті можна багато сперечатись. Будь-який професійний спорт - це вже по-суті насилля, в першу чергу самого спортсмена над собою. Але ж, погодьтесь, що НАСИЛЬНО туди ніхто не йде! А по травматизму, наприклад, в одному ряду поряд з боксом стоять хокей, сноубордінг, регбі, альпінізм, мотоспорт, гімнастика, той же футбол та ін. І не можна ж бути таким категоричним - чесні люди є скрізь, правда не скрізь їх більшість. Але це вже зовсім інша тема.
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 22:13
До OrestN: чесні люди є скрізь, навіть у боксі, який ви чомусь вважаєте насильницьким спортом (нехай люди краще на ринзі виплескують свою енергію, ніж вночі у підвороттях на невинних людях). І цілком погоджуюся з seal, що бокс далеко не перший і не останній в ряді "травматичних" видів спорту
k_z Показати IP 11 Грудня 2009 01:04
а ха ха...Лох цей Джонсон!
Івасик Показати IP 12 Грудня 2009 13:47
Це повинен бути один з найзахопливіших боїв...тримаймо наші кулаки за Віталія він чемпіон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus