USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волейбол: лучанки у трійці лідерів на екваторі сезону

29 Грудня 2016 22:21
Поєдинками між луцькою волейбольною командою «Волинь-Університет-ОДЮСШ» та ВК «Сєвєродончанка» завершився сьомий тур вітчизняної Суперліги серед жіночих команд.

За останні два сезони «Волинь» у цій парі виглядала явним фаворитом. Це пояснюється тим, що «Сєвєродончанка» після літнього міжсезоння значно ослабла, а дірки у складі команда з Луганщини латала по ходу чемпіонату. Та як на зло, гості зуміли підсилитись перед виїздом в Луцьк. У волинянок навпаки виникли кадрові проблеми: не змогла допомогти своїй команді капітан Любов Ужва.

Першого ігрового дня вже з першої партії стало зрозумілим, що буде боротьба за кожен м’яч. Над результативним у господарок видався другий відтинок, та понервуватися місцевим вболівальникам таки довелось. Переможець визначився лише в «п'ятихатці».

У матчі-відповіді гості будь-що прагнули реваншу і тим самим довести, що їх ще рано викреслювати зі списку претендентів на потрапляння в «Фінал чотирьох». Та запалу і спортивної злості «Сєвєродончанки» вистачило лише на перші дві партії. Далі лучанки повністю контролювали ситуацію на майданчику.

Суперліга. 7 тур. «Волинь» - «Сєвєродончанка»

3:2 (25:27, 25:9, 20:25, 25:18, 15:12)

3:1 (22:25, 26:24, 25:18, 25:17)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У FACEBOOK – ГОЛОСУВАННЯ ЗА НАЙВРОДЛИВІШУ ВОЛИНСЬКУ ВОЛЕЙБОЛІСТКУ

«Обидві гри складалися важко для нас. Найвагомішою причиною було те, що травмувався наш капітан. Дівчатам, Тані та Насті, було важко освоїтися в іншій зоні за такий короткий відрізок часу. Це також відіграло на психології команди, адже ми всі працювали, як єдиний механізм. Якщо механізму вилітає хоча б одна ланка, вже все йде не так як хотілося», - розповіла ліберо волинянок Анастасія Карасьова.

Після сьомого туру Суперліги підопічні Богуслава Галицького закріпилися на третьому місці «турнірки».
Нагадаємо, у минулому турі лучанки взяли максимум очок у виїзних матчах в Запоріжжі проти місцевої «Орбіти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus