USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волейбол: Лучанки здобули Кубок України

20 Грудня 2012 09:37
ВК «Континіум-Волинь-Університет» у фіналі національного кубка з волейболу легко переміг «Сєвєродончанку» з однойменного міста та став володарем престижної нагороди.

Поєдинок відбувся 19 грудня у Южному.

Нагадаємо, в півфіналі лучанки здолали запеклих суперниць з южненського «Хіміка». Варто зауважити, що й минулого року волинянки здобули цей почесний трофей.

Щодо перебігу матчу-фіналу з «Сєвєродончанкою», то всі три партії завершилися з однаковим рахунком - 17:25 на користь гостей з Луцька. Підопічні Богуслава Галицького володіли відчутною перевагою майже всю гру.

«Сєвєродончанка» більш-менш гідно протистояла нашим дівчатам лише в першій партії, під час якої навіть зуміли повести у рахунку. Решту матчу чи то суперниці втратили віру в свої сили, чи то вони просто не рівня луцькій команді, але на полі панували гравці з «Континіум-Волинь-Університет».

Цікаво, що на сайті сєвєрєдонецької команди автор статті про фінальний матч Олександр Руденко пригадав, що на груповому етапі Кубка України мали шанс не пустити лучанок в фінал змагань, але не скористалися ним, обігравши «Орбіту».

«Подія ще раз підтверджує неписане правило, що по можливості найсильнішу команду необхідно відчіплювати будь-яким способом - пощади не буде. А так, наша команда, розгромивши в жовтні «Орбіту», дала можливість «Волині» пробитися у фінальну частину кубка. Щоб потім їй же і програти трофей. Та ще й як програти... Невже хтось сподівався, що у Галицького коли-небудь виявиться совість (і пам'ять) і він згадає чесноту з боку «Сєвєродончанка»? Думаю, НІКОЛИ», - пише Руденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Fan-fan Показати IP 20 Грудня 2012 09:49
У цього Руденко - палата №6!:)
Чеширский Кот Показати IP 20 Грудня 2012 10:17
Молодцы. Поздравляем.
Анатолій Котлюк Показати IP 20 Грудня 2012 10:40
Я взагалі пана Руденка не зрозумів. Це типу наші мали в фіналі поступитися, бо "Сєвєродончанка" нібито допомогла пройти у фінал?
Игорь Показати IP 20 Грудня 2012 11:39
Це логiка по-донбаськи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus