USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» U-19 здобула другу перемогу поспіль

19 Жовтня 2018 22:10
Після перемоги над «Арсеналом-Києвом» у попередньому матчі підопічні Альберта Шахова та Володимира Гапона були рішуче налаштовані продовжити хорошу серію.

У першому таймі гостьового поєдинку проти запорізького «Металурга» на полі точилася рівна боротьба, повідомляє клубна прес-служба лучан. Боротьби було навіть стільки, що місця не надто залишалося для по-справжньому небезпечних гольових моментів. Найкращий з них волиняни втратили за декілька хвилин до свистка на перерву. Подачу з кутового ударом головою завершував Владислав Мороз, однак відмінну реакцію продемонстрував голкіпер господарів поля, який витягнув м’яч з кута власних воріт.

У другому таймі на полі продовжилася рівна гра, і обидві команди мали непогані гольові можливості в основному після стандартних положень. Один із таких у середині тайму і став результативним для «Волині». Після подачі з кутового захисники винесли м’яч за межі штрафного майданчика, однак там уже «чатував» на підбиранні Микита Фомін, який ідеально точним ударом відправив «кулястого» у нижній кут воріт – 0:1.

Після успіху «Хрестоносці» резонно зробили ставку на оборону та контратаки, під час яких не раз могли підловити «металургів». Хоча, заради справедливості, і тиск господарів поля іноді досягав свого апогею і біля наших воріт було реально гаряче. Утім, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Волині», яка підіймається у таблиці ближче до лідерської групи.

Наступний матч наша команда зіграє удома. На «Підшипнику» «Волинь» прийматиме ровесників з одеського «Чорноморця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus