USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» U-19 перервала серію поразок

12 Жовтня 2018 20:16
Після серії з трьох поразок поспіль у чемпіонаті підопічним Альберта Шахова та Володимира Гапона будь-що потрібно було реабілітуватися. І перший суперник нашої команди після смуги невдач був досить відчутним подразником для наших хлопців – у першому турі чемпіонату волиняни поступилися саме «Арсеналу-Києву» (2:3), повідомляє клубна прес-служба лучан.

Волиняни довели свої претензії на перемогу вже у дебюті матчу. Не минуло й півхвилини після стартового свистка арбітра, як м’яч уже опинився у воротах «Канонірів». Наша команда організувала відбір «кулястого» у центрі поля, а довга верхова передача вивела один на один з голкіпером Назарія Богомаза. Наш форвард упевнено розібрався у епізоді та відкрив рахунок – 0:1.

Здобувши необхідну перевагу, гравці «Волині» віддали суперникам територіальну перевагу, однак на контратаках не раз могли зловити суперників та збільшити рахунок на власну користь ще до перерви.

Утім, ще один свій шанс наші футболісти таки реалізували – щоправда, у середині другого тайму. Контратаку «Волині» забитим голом завершив капітан команди Артур Рябов – 0:2.

До фінального свистка рахунок так і не змінився, а, отже, «Хрестоносці» перервали смугу невдач у юнацькій Прем’єр-лізі. Разом з тим – помстилися суперникам за поразку в першому турі змагань.

Наступний матч наша команда знову зіграє на виїзді – 19 жовтня на виїзді проти ровесників із запорізького МФК «Металург».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus