USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» U-19 перемогла «Десну» U-19 Чернігів: 3:0

15 Вересня 2018 23:36
«Волинь» U-19 14 вересня перемогла «Десну» U-19 Чернігів з рахунком 3:0.

Про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

Після поразки у Олександрії нашим гравцям дуже важливо було знову вийти на переможний шлях. «Десна», яка знаходиться серед аутсайдерів турнірної таблиці, здавалася ідеальним суперником для цього. Утім, у першому таймі суперники щільно захищалися, а у підопічних Альберта Шахова та Володимира Гапона не вистачало агресії для того, аби пробити захисні мури чернігівської команди. Тож на перерву команди пішли без забитих голів.

Ситуація змінилася у другому таймі. Не минуло й двох хвилин, як гравці «Волині» скористалися швидким вкиданням аута, а свіженький Микола Кухаревич м’яко підкинув фактично на лінію воротарського майданчика на Олега Сквіру, якому потрібно було лише підставити голову – 1:0. Після цього «Хрестоносці» продовжили свої атаки, однак забити знову вдалося незадовго до завершення гри.

Гол організували гравці, які вийшли на заміну: Валентин Ясковець віддав розрізну передачу, а Микола Кухаревич виграв дуель у голкіпера «Десни». А вже у компенсований арбітром час волиняни забили втретє. Наші футболісти швиденько вступили у боротьбу біля карної зони суперників, відібрали м’яч, а Дмитро Максимчук сміливо пішов у штрафний майданчик, обіграв декількох опонентів та чітко відправив «кулястого» повз голкіпера. 3:0 – «Волинь» U-19 здобуває потрібні три очки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus