USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» на останніх хвилинах вирвала перемогу у «Миколаєва»

13 Жовтня 2018 19:29
Поєдинок 13 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги відбувся на луцькому стадіоні «Авангард» 13 жовтня.

Після нічийного візиту до одного з головних конкурентів «Колоса», лучани на домашній поєдинок проти миколаївців виходили з єдиною метою: перемогти та не відпускати конкурентів у боротьбі за підвищення у класі.

З перших хвилин господарі поля взяли м’яча та гру під власний контроль, намагаючись створити небезпеку біля воріт суперника.

Перший, по-справжньому небезпечний, момент лучанам допоміг створити захисник гостей Сартін, який головою скинув м’яч на хід Козьбану, але удар Дмитра метрів з 7 голкіпер гостей перевів на кутовий. Подача ж стандарту прийшлася точно на голову Горопевшека, але удар словацького легіонера виявився дещо неточним.

До кінця тайму у «Волині» був ще один хороший момент, але з ударом дебютанта лучан Бартуловіча голкіпер гостей впорався, як і з добиванням від Курка.

У другому таймі хід гри не змінився: лучани продовжували контролювати м’яч, але створити по-справжньому гольовий момент та довести атаку до логічного завершення підопічним Андрія Тлумака не вдавалося. Тренерський штаб вдався до серії замін, випустивши в атаку Карпенка та Хагназарі в розрахунку на фінальний штурм воріт суперника.

І на 93 хвилині лучани свого досягли: метушнею у штрафному гостей вдало скористався Кожанов, який першим зреагував на відскок м’яча та з 3 метрів забив у породні ворота.

Гості встигли лише розіграти м’яч з центру поля як арбітр одразу сповістив про завершення матчу та таку важливу перемогу лучан, які й надалі залишаються на третьому місці в турнірній таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Той що читає Показати IP 14 Жовтня 2018 00:53
з 3 метрів забив у породні ворота. ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus