USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» програла перший контрольний поєдинок на зборах у Туреччині

9 Лютого 2017 19:29
Підопічні Віталія Кварцяного не змогли здолати опір клубу "Алмалик" з Узбекистану. У першому спарингу другого тренувального збору нинішнього міжсезоння «Волинь» зіграла з узбецьким клубом ФК «Алмалик», повідомляє прес-служба хрестоносців.

Лучани могли відкрити рахунок уже на 15-й хвилині, коли Сергій Петров заробив чистий пенальті, але арбітр зустрічі проігнорував порушення. Згодом після подачі Анатолія Діденка з близької відстані пробивав Олег Герасимюк, але воротар суперників був на місці. А на 34-й хвилині Петров грудьми скинув м’яч на Редвана Мемешева, який забив гол, проте суддя побачив в даному епізоді порушення правил і відмінив взяття воріт.

Суперники ж сповна скористалися своїми нагодами і двічі відзначилися у воротах «Волині». Скоротив відставання у другому таймі Міха Горопевшек, який на 75-й хвилині після подачі кутового вдало замкнув подачу на дальній стійці – 2:1. На останніх хвилинах гарні моменти у Чепелюка та Дмитренка, проте зрівняти рахунок волинянам так і не вдалося, попри відчутну територіальну та ігрову перевагу над опонентами.

Після гри головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний так прокоментував результат спарингу: «Грою я задоволений, зіграли двома складами проти хорошої команди, усі старалися, грали з бажанням, мали багато моментів, перегравали суперника, тільки результат поки не вийшов. Не зарахували гол Мемешева, не призначили пенальті за фол проти Петрова, дуже добре зіграв воротар суперника. Проте це не виправдання, є над чим працювати. Усі футболісти отримують серйозне навантаження і працюють з максимальною віддачею...»

Склад «Волині» у цьому поєдинку: Кичак (Неділько, 46), Романюк (Мелінишин, 55), Задерецький (Тракало, 86), Дудік (Тетеренко, 72; Дмитренко 81), Р.Никитюк (Горопевшек, 46), Логінов (Шандрук, 70; Марушка, 85), Мемешев, Герасимюк (О.Марчук, 70), Шаповал (Чепелюк, 46), Петров (Ляшенко, 46), Діденко (Могіль, 80).

Наступним суперником "Волині" стане також команда з Узбекистану - "Металург" (Бекабад).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ультрас Показати IP 9 Лютого 2017 21:25
Добре хлопці грали. Переможуть ще.
Анталія до Ультрас Показати IP 9 Лютого 2017 21:50
перші дні як завжди загнав, ледь бігали. перший раз побачили в цьому році нормальне поле. Посварився тренер з старіками. добре що не більше пропустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus