USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Волинь» розпочала набір юних «хрестоносців»

21 Серпня 2017 08:29
Набір до дитячо-юнацької футбольної школи "Волині"стартував 19 серпня на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулося перше випробування для юних кандидатів до ДЮФШ, йдеться на сайті ФК «Волинь».

До складу футбольної школи відбирали дітей 2010-го року народження. Юні футболісти прийшли на перегляд у супроводі батьків, які одягнули своїх чад у форми топ-клубів України та Європи. В коментарях клубній прес-службі «Волині» батьки зізнавалися, що з радістю б проміняли форми іменитих команд на футболку із червоним хрестом.

Дітлахи ж сприймали випробування як забаву. Для багатьох з них – це було перше напівтренування під орудою досвідчених тренерів з професійного футбольного клубу. До цього часу головним суддею талантів малечі були їх батьки.

На початку дійства до юних футболістів підійшов президент «Волині» Віталій Кварцяний, який поспілкувався з малечою у неформальній атмосфері. Досвідчений наставник, який виховав багатьох зірок вітчизняного футболу, дав юним спортсменам декілька порад.

Тренери розподілили дітей на групи. Юні футболісти виконували різні ігрові та фізичні вправи, демонструючи свою техніку, вміння жонглювати, бігати і стрибати.

За всім, що відбувалось на полі уважно спостерігали Віталій Кварцяний та керівник дитячо-юнацької школи Андрій Коротаєв. Роль футбольного скаута приміряв і ректор СНУ ім. Лесі Українки Ігор Коцан. Зауважимо, що Андрій Коротаєв подякував очільнику університету за можливість безкоштовно тренуватися на футбольному полі.

На тренуванні були присутні наставники різних вікових групи ДЮФШ «Волині», більшість з яких захищала кольори рідного клубу і в статусі футболістів.Керівник ДЮФШ Андрій Коротаєв залишився задоволеним початком набору. «Діти хочуть іти до нас. Все ж таки «Волинь» - бренд у Луцьку та в Україні», - зауважив він.

Підтвердила слова очільника футбольної школи і лучанка Олена, яка привела на відбір свого сина Богдана. «Ми займались любительським футболом. Син дуже хоче і мріє грати професійно», - розповіла вона.

У першому етапі набору взяли участь близько 30 юних футболістів. «Трансферне вікно» для потенційних новачків ще не закрили, адже набір до футбольної школи буде продовжуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus