USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» вперше в історії програла «Олімпіку»

29 Жовтня 2016 20:41
Звітний поєдинок став для лучан третім упродовж тижня: минулої суботи вони вдома легко впоралися із “Дніпром” та зазнали поразки від першолігового “Нафтовика” у середу.

Поєдинок у Сумах обіцяв бути важким уже через погодні умови: з самого ранку у місті падав мокрий сніг, що додатково навантажило, і без того, важкий газон “Ювілейного”. Не секрет, що підопічні Санжара прагнули врешті-решт перемогти “Волинь” у очних зустрічах, адже у попередніх шести цього зробити їм не вдавалось (2 нічиїх та 4 перемоги лучан). “Волині” ж просто необхідно було перемагати після поразки та вильоту з Кубка України.

Гравці “Волині” активно розпочали поєдинок, намагаючись підібратися до володінь Махарадзе, але щоразу їх не за правилами зупиняли гравці “Олімпіка”, а штрафні після фолів успіху волинянам не приносили. Щодо господарів, то вони більшість своїх атак намагалися будувати флангами, але надійні дії захисників гостей та Марчука зводили всі намагання донеччан нанівець.

Перший справді небезпечний момент “Волині” дещо неочікувано завершився голом: навіс до штрафної в пошуках Петрова, який скинув точно на Дудіка, той, своєю чергою, не розгубився і пробив точно у нижній кут - 0:1!

Щоправда, радість лучан тривала недовго, адже донеччанам вдалося заробити кутовий і розіграти його настільки швидко, що захист “Волині” не встиг отямитися і зреагувати, як м’яч опинився у Поступаленка і Антон сильним, а головне точним, ударом відкрив і, водночас, зрівняв рахунок: 1-1.

Реакція Віталія Кварцяного була моментальною: Деда пішов до роздягальні, поступившись місцем на полі Никитюку (варто відзначити, що заміна готувалася ще до голу “Волині”).

До кінця першого тайму “Олімпік” мав непогані шанси відзначитися, але удару Немчанінова забракло влучності, а “бісіклета” від Матяжа для Марчука несподіванкою не стала. “Волинь” же крім удару Петрова, метрів з 22, нічим більше у першій половині гри не запам’яталась.

Щойно стартував перший тайм, як гравці луцької команди мали шанс, але тому ж таки Петрову не вдалося як слід пробити головою, і Махарадзе спокійно забрав м’яча до рук. А от удар головою Гришка, після навісу від Парцванії, на 52 хвилині був влучним: 2-1. Заради справедливості зазначимо, що у момент передачі Гришко знаходився у офсайді, але бригада арбітрів залишила це поза увагою.

Після цього гра заспокоїлась: донеччани не надто рвалися вперед, лучанам же створити гостроту біля воріт Махарадзе вдалося декілька разів лише під кінець матчу: на 84 хвилині четверта поспіль подача кутового таки знайшла голову Петрова, але на заваді його удару став… Дудік, а вже у компенсований арбітром час Ляшенко, який замінив Задерецького, мав чудову нагоду зрівняти рахунок, але м’яч після його удару в дотик влучив у стійку.

2-1 - “Олімпік” вперше перемагає “Волинь” і виходить на 5 місце у турнірній таблиці. Лучани ж продовжили серію без перемог на виїзді.

Наступний поєдинок “Волинь” проведе удома, при порожніх трибунах, 4 листопада, проти “Сталі” з Кам’янського.

"Думаю моя команда не заслужила поразки. Хлопці грали достойно і проявили характер. Мені сказали, що другий м'яч був забитий з офсайду, але ми мали шанс зрівняти рахунок в кінці гри. Молодий Ляшенко чомусь пробив "щічкою", хоча можна було ударити коліном чи головою. Хотів забити, але не вийшло" - розпочав післяматчеве флеш-інтерв'ю Віталій Кварцяний.

Також тренер зазначив, що в цілому сьогодні було більше позитивних моментів, але замало конкретики в діях футболістів.

"Якби погода була кращою, то футбол був би якіснішим. За таких умов, хто виграє боротьбу, той виграє матч. В деяких моментах ми програли боротьбу, тому і програли матч", - резюмував наставник "Волині".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus