USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» їде до Моршина на оглядини

16 Грудня 2017 20:32
У історії «Волині» розпочався новий період. Головний тренер ФК «Волині» Віктор Богатир та спортивний директор клубу Валентин Кошельник мають амбітні плани реорганізації команди.

Уже 16 грудня команда їде до Моршина на перший тренувальний збір.

«Мета цього передноворічного збору – переглянути гравців, - розповідає Віктор Богатир. - Туди поїде шестеро футболістів, які до цього були у «Волині», а всього займатиметься 28 гравців. Це будуть своєрідні «оглядини» можливих новачків. Ми познайомимося на практиці із тими, хто може виконати головне завдання клубу на цей момент – залишитися в Першій лізі».

Уже відомо про два спаринги «Волині» в Моршині. 17 грудня команда проведе матч із місцевими аматорами, а 18 грудня у Львові зіграє поєдинок проти «Вересу» U-19.

«Даємо можливість зіграти всім виконавцям, які приїдуть на збір, а до його закінчення (23 грудня) організуємо ще один контрольний матч», - розповідає головний тренер «Волині».

Підбір гравців, який триває у «Волині» в ці дні, зорієнтований на те, щоб не тільки зберегти місце у Першій лізі, але й виконувати завдання стосовно УПЛ в наступному сезоні.

«Приїде чимало футболістів, які пройшли школу Першої ліги, з деякими можна буде вже підписувати договори, але подивимося в якому вони нині стані. Із нинішніми гравцями «Волині» також будемо розмовляти, ймовірно, віддамо декого в оренду, аби хлопці мали ігрову практику», - пояснює Богатир.

Про подальші плани «Волині» тренер наразі не може говорити. «Що далі в січні робитимемо – побачимо трохи згодом, спочатку розберемося по кадрах. Я б хотів виїхати на збір. Зберемося спочатку в Луцьку, пройдемо медогляд», - каже тренер.

Стосовно новачків, то за словами Богатиря, «Волинь» спілкується із «Вересом», «Динамо», «Ворсклою», «Дніпром». Ймовірно, саме з цих команд до Луцька приїде підкріплення.

«Важко відшукати нападників, лівоногого центрального захисника. Якщо не підпишемо повноцінного контракту, домовлятимемося з клубамирпо оренду», - каже Богатир.

Стосовно лідерів, то залишиться у Луцьку Ярослав Кінаш. Він доліковує стару травму і на збір наразі не поїде. А от колишній капітан «Волині», хавбек Олег Герасимюк, знову повертається у «Волинь».

«У Моршині Герасимюк не тренуватиметься, адже штучне покриття інколи травматичне. Але ми беремо Олега із собою, аби він був з молоддю, показував приклад для них», - пояснює тренер. Новий наставник «Волині» розуміє, що часу для підготовки у команди і тренерів (його помічники наразі – Альберт Шахов і Володимир Гапон) - небагато. Ключовими будуть перші чотири весняні тури, у яких грати ізбезпосередніми конкурентами за місце у Першій лізі.

«Якщо виконаємо завдання, то нам і надалі довірятимуть керівники клубу. Скажу, що хотілося б більшої цікавості до футболу, тому ми не будемо закриватися від вболівальників. Я вже прошу гравців бути максимально близькими та відкритими до них», - каже Віктор Богатир.

Юрій Конкевич, Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 16 Грудня 2017 21:46
Чуйка, що незабаром "Волинь" буде грати в АПЛ ( в Камінь-Каширській версії)
fan Показати IP 16 Грудня 2017 22:38
А коли саме/де у Львові відбудеться спаринг??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus