USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Волинь» зіграла незимовий футбол. Виграла 3:0

2 Лютого 2014 12:59
На штучному полі НТБ «Кам`яниця», що під Ужгородом, молодіжний склад «Волині» зіграв другий спаринг під час тренувального збору на Закарпатті. Суперником команди Олега Федюкова став дубль ужгородської «Говерли». Матч відбувся сьогодні, 2 лютого, йдеться на сайті клубу.

За хорошої погоди і чудового стану покриття команди зіграли у доволі якісний «незимовий» футбол. Приємно, що за рівної гри луцький дубль вдруге поспіль переміг у спарингу. Після 1:0 у Моршині проти стрийської «Скали» «Волинь» U-21 виграла в ужгородців 3:0.

Вже на 22 секунді лучани забили швидкий гол. У першій атаці матчу Бабій вивів Булигу віч-на-віч із воротарем. Дмитро промчав флангом і поклав м’яч у кут – 1:0.

Дуже швидко гості забили вдруге – Карасюк діагоналлю кинув у забіг правим флангом Булигу, він прострелив на 11 метрів, де в ситуації розібрався Андрій Никитюк – 2:0.

У другому таймі заміни додали швидкостей в гру і лучани зробили перевагу ще більш відчутною. Спочатку свою команду виручив юний голкіпер Мурашко, який ліквідував вихід нападника «Говерли» сам на сам. А на 86 хвилині «Волинь» ефектно і ефективно втекла в контратаку. Відразу кілька гравців викотилися на ворота ужгородців. Лучани тричі пробивали, але захисники блокували постріли. Врешті останнєє добивання Артема Дудіка виявилося точним – 3:0.

У результаті - впевнена перемога дубля «Волині»

Склад «Волині»: Ярмощук (Мурашко, 80) – Малецький (Байбула, 46), Малик (Тетеренко, 82), Воробей (Харченко, 60), Шаповал (Мельничук, 46) – Коломієць (Стрижеус, 46), Карасюк (Кулина, 80) – Булига (Максимук, 60), А. Никитюк (Дудік, 60), Коблюк (Зінкевич, 60) – Бабій (Форсюк, 46).

Голи: Булига (1), А.Никитюк (19), Дудік (86).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus