USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» «громить» любителів зі Львівщини - 6:1. ФОТОРЕПОРТАЖ

12 Вересня 2013 08:18
Луцька «Волинь» вчора прибула до Луцька із Криму, де поблизу Євпаторії провела осінній тренувальний збір.

Тренерський штаб «хрестоносців» попередньо домовився про спаринг із командою «Гірник» (Соснівка), яка виступає у чемпіонаті Львівської області. Прикметно, що у складі львів’ян грають колишні «волиняни» Іван Семиряк та Ернест Сіамкам. Повідомляє клубна прес-служба волинян.

Віталій Кварцяний задіяв у матчі практично усіх своїх гравців «основи», за винятком Шикова, який повертається із збірної, Матуку, Гошкодері та Карасюка, які відновлюються після незначних ушкоджень. Отож, на поле «Авангарду» виходили: Неділько (Кичак, 46), Сімінін, Шершун, Шіш, Приндета, Бабатунде, Скоба, Задерецький, Лопес, Бікфалві, Козьбан, Шумахер, Годований, Мемешев, Парцванія, Масло, Нємчанінов, Хомченко, а також два гравці які перебувають у «Волині» на перегляді.

«Волинь» заволоділа ініціативою у спарингу із перших хвилин і тільки невдала реалізація у першому таймі завадила господарям забити 5-6 вірних голів. Два моменти втратив гравець, який перебуває на перегляді, тричі дуже сильно й у своєму стилі пробивав Бікфалві, мав нагоди й Лопес. Натомість «Волинь» першою… пропустила. На 29 хвилині Тарас Сеньків після розмашистої атаки «Гірника» сильним ударом впритул відправив м’яча у дальній кут воріт Неділька – 0:1.

Майже відразу лучани відігралися. Бабатунде завершував класну атаку господарів й пробивав уже в порожні ворота, але захисник відбив м’яча рукою. Вирок арбітра з одинадцяти метрів чітко виконав Рамон Лопес – 1:1.

На другий тайм «Гірника» відверто не вистачило, а «Волинь» почала реалізовувати принаймні кожен другий свій момент. Двічі забив Козьбан, по разу Мемешев, Нємчанінов і гравець на перегляді. У підсумку 6:1 на користь «Волині».

Завтра «Волинь» матиме тренування, уранці в п’ятницю – ще одне, а потім відбуде до Києва на календарний матч із київським «Арсеналом» (14 вересня, 17.00).

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «АРСЕНАЛ» — «ВОЛИНЬ»: РОЗВІДКА ВОЛИНСЬКИХ НОВИН. ФОТО







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus